Jill Goede doet mee aan het programma Echte Meisjes in de Jungle. Tijdens het programma bleek de realityster erg onzeker te zijn over haar uiterlijk. En dan met name als ze naar de afgetrainde lichamen van haar mede-kandidaten keek. Na het programma wilde Jill hier verandering in brengen en dus is ze de sportschool ingedoken. Het resultaat van maandenlang sporten heeft de blondine afgelopen dinsdag gedeeld op haar Instagram.

jill goede
Bron: Big Brother

Who dis?

Jill was natuurlijk al een superknappe meid en een van de weinige uit de jungle die niks aan zichzelf heeft laten doen. Toch zat ze niet lekker in haar vel wat betreft haar uiterlijk, maar hier heeft de realityster verandering in gebracht. En wauw, het resultaat is fantastisch mooi. De blondine plaatst een foto op haar Instagram-account waarop te zien is dat ze super fit is. Looking good, Jill.

Benieuwd naar de transformatie die Jill heeft gemaakt? Bekijk de foto op Reality.nl

Verandering

Ze laat weten dat ze de afgelopen maanden druk bezig is geweest met sporten zodat ze haar conditie weer op peil kon krijgen. “Zoals velen weten vond ik sporten echt helemaal niks en dat ik liever op de bank met een zak chips. Toch heb ik een paar maanden geleden het roer omgegooid, ik ben er nog lang niet maar we doen het stapje voor stapje”, aldus Jill.

En stiekem is de realityster nu toch wel van het sporten gaan houden, ze laat weten dat ze het heerlijk vindt en daar achteraan maakt ze een grapje. “Ik denk dat de mensen om mij heen het ook relaxed vinden. Ze hebben na het sporten altijd een paar uur rust van mij… Want dan ben ik helemaal gesloopt.”

Reacties

Onder de Instagram-post krijgt Jill veel lovende reacties. Ook van mede-kandidaten uit het programma Echte Meisjes in de Jungle. Zo reageert Michella: “Nou nog effe en je bent Annebel. Nog een jaartje of tien. Ik doe het je niet na.” Haar eigen vriend Leroy is ook super trots. “Mijn powerwoman”, reageert hij onder de post.