Jill Goede: winnares van Big Brothers en tegenwoordig te zien in Echte Meisjes in de Jungle. Tijdens haar deelname aan het programma was het voor haar erg confronterend om in de jungle omringd te zijn met types als Janice Blok en Annebel Visscher. Ze vertelde er erg onzeker van te worden. Hoewel dat helemaal niet nodig is, is Jill wel voor een héle nieuwe look gegaan.

Echte Meisjes in de Jungle Jill Goede transformatie
Bron: @jillgoede_

Onzeker

“Daar kan ik best wel een beetje onzeker van worden. Zij stappen gelijk mooi hun bed uit”, vertelde Jill in één van de eerste afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle. “Ik heb dan een opgeblazen kop. Hier merk ik dat ik best wel opkijk naar die meiden, hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker.” Tijdens haar deelname vond Jill het erg lastig om zich in de groep aan te sluiten. Ze heeft het behoorlijk zwaar met de omstandigheden, maar vooral met haar onzekerheden, tussen al die dames.

Helemaal nergens voor nodig natuurlijk en dat laten kijker ook blijken onder een Instagram-foto van Jill. “Het siert jou juist dat je zo naturel bent”, schrijft iemand. “Je hebt absoluut geen reden om onzeker te zijn. Je bent serieus 100 keer mooier dan de andere dames! Juist je natuurlijke zelf zijn heeft zijn charmes en geloof me, die heb jij!”, reageert iemand anders.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jill Goede (@jillgoede_)

Nieuwe look

Maar hoewel Jill een hoop lieve reacties heeft gekregen, is ze alsnog een hele transformatie ondergaan. Naja, héle transformatie… Jill heeft gewoon de kapper opgezocht. Maar onherkenbaar is ze wel! De schaar is er niet in gegaan, maar wel verf hier en wat verf daar. Jill is namelijk niet meer langer een blondine, maar een brunette. Enne, het staat haar heel erg goed!

“Toch weer een tintje donkerder dan vorige week”, schrijft Jill bij de foto. Voorlopig “zal ze haar haar even met rust laten”, belooft Jill verder. “Maar ze kon het niet laten”, vertelt ze. Met deze nieuwe coupe is Jill helemaal happy, ook al moest ze er naar eigen zeggen nog wel even aan wennen. We love it! 

Benieuwd naar de nieuwe coupe van Jill? Je bekijkt het op de website van Reality.nl.