Jill Goede is al heel lang gelukkig samen met haar Big Brother lover Leroy. Een aantal dagen geleden hinten ze in een TikTok al dat ze eigenlijk wel toe was aan die volgende stap in hun relatie. Enne, Leroy had die hint duidelijk begrepen. Vrijdagavond ging hij namelijk tijdens een surprise party op zijn knieën voor Jill.

Jill Goede trouwen ten huwelijk gevraagd Leroy Big Brother Echte Meisjes in de Jungle
Bron: @jillgoede_

Jill Goede en Leroy

Jill Goede heeft natuurlijk meegedaan aan het iconische programma Echte Meisjes in de Jungle, maar dat is niet de enige realityserie waar ze aan mee gedaan heeft. Jill heeft namelijk, net zoals haar lover Leroy, meegedaan aan Big Brother in 2021 en zelfs gewonnen. De twee deden wel beide aan een ander seizoen mee, maar hebben elkaar ondanks dat toch helemaal gevonden.

De twee lovebirds wonen inmiddels ook al een tijdje samen en zijn helemaal gelukkig samen. Jill vond het duidelijk tijd voor een volgende stap in haar relatie. Op TikTok plaatste ze namelijk een TikTok met de tekst “Strijken, koken, zijn remsporen uitvegen, zijn onderbroeken opvouwen … zonder dikke ring.” Leroy had deze hint duidelijk begrepen en gaf Jill precies waar ze om vroeg.

@jill_goede Dus 😂 #foryou #couple #funny #fyp #houdoeenbedankt #houwelvanhem ♬ Dumb B – Ranvision 軟趴皮

‘I said YAAASSS’

Vrijdagavond had Leroy een surprise party voor Jill georganiseerd en vroeg hij haar ten huwelijk. “Opeens stond daar al mijn familie, schoonfamilie en vriendinnen”, blikt Jill terug in haar Instagram Story’s. Daarbij deelt ze ook een video van dit prachtige moment en je kan goed zien hoe blij Jill is met het aanzoek. In de caption schrijft ze dan ook: “I said YAAASSS 💍” Wij zijn echt superblij voor Jill en Leroy en kunnen nu al niet wachten op de prachtige trouwfoto’s!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Lees ook: Valerio deelt leuk nieuws over vriendin op Instagram: ‘Het antwoord is JA!’