Jill Goede is tijdens haar deelname aan het programma Echte Meisjes In De Jungle heel wat onzekerheden tegen het lijf gelopen. Ze is na haar deelname veel gaan sporten en omarmt deze onzekerheden inmiddels. De blondine zit ook een stuk beter in haar vel en dat deelt ze met een pikant kiekje op Instagram.

jill goede gaat uit de kleren op Instagram
Bron: @jillgoede_

Jill Goede

Jill Goede kennen we door verschillende realityprogramma’s. Zo heeft ze natuurlijk Big Brother gewonnen en stond ze in de halve finale van het programma Echte Meisjes In De Jungle. We hebben deze realityster dus inmiddels leren kennen. Jill heeft een gezellig innerlijk en is altijd zichzelf, maar toch kent ook deze blondine haar onzekerheden. Deze kwamen vooral tevoorschijn in de jungle. Ze voelde zich daar lelijk vergeleken met de rest. En laten we duidelijk zijn, dat is totaal niet nodig.

Sporten

Toch wilde Jill beter in haar vel gaan zitten en is ze na haar deelname aan EMIDJ begonnen met sporten. En niet zonder resultaat. Inmiddels is de realityster al 20 kilo verloren en ook dit staat haar beeldig. Ze heeft het sporten he-le-maal ontdekt en is daar nu regelmatig te vinden met haar work-outs. Jill vindt self-love enorm belangrijk, omdat ze zelf ook nog bezig is in dit proces. Jill zit een stuk beter in haar vel en dit deelt ze met een prachtig kiekje van achteren op haar Instagram-account. Enne, bij zo’n foto, hoort natuurlijk een statement in de caption.

Uit de kleren

Jill is uit de kleren gegaan op social media. En, nee, niet voor een doorsnee spannende foto. Ze wil er iets mee bereiken. Onder de foto staat namelijk een prachtig statement als caption. “Wees blij”, begint de realityster haar verhaal. “Eén ding wat in het leven belangrijk is, is blij zijn met wie je bent en wat je bent. Laat je niet gek maken door wat andere vinden of andere zeggen over je. Dat heb ik afgelopen jaren echt geleerd!”, vervolgd ze. “Je leeft voor jezelf en voor de mensen wie jou lief hebben, dus doe dat”, sluit Jill haar verhaal mee af.

De blondine deelt hier een reeks van twee prachtige foto’s bij. Ze straalt haar positiviteit uit. En dit zorgt dan ook voor lovende reacties onder haar Instagram-post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)