Dat je als BN’er op Instagram flink wat lelijke comments kan ontvangen, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Jill Goede kan hierover meepraten. De beauty kreeg de vandaag flink wat comments over een mogelijke zwangerschap en besluit via Instagram te reageren.

jill goede zwangerschapsgeruchten

Maandenlang trainen

Aan het begin van deze week deelde Jill met haar volgers dat ze flink wat kilo’s verloren is. Ze deelt op Instagram dat al maandenlang traint en haar conditie sindsdien behoorlijk is verbeterd. “Afgelopen maanden ben ik flink wezen sporten om mijn conditie helemaal op pijl te krijgen… Zoals velen misschien wel weten vond ik sporten echt helemaal niks en zat ik liever op de bank met een zak chips”, begon ze haar verhaal. “Maar toch heb ik paar maanden geleden het roer om gegooid. Ik ben er nog lang niet maar stapje voor stapje!”

Jill deelde bij die enthousiaste verhaal ook een aantal kiekjes van zichzelf in de sportschool. En we kunnen maar één ding zeggen: ze ziet er fantastisch uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Nieuwe craving

Jill is dus duidelijk bezig met haar healthy lifestyle en probeert dit ook op het gebied van voeding. Ze houdt haar volgers hier dagelijks van op de hoogte, zo ook van haar gekke cravings. Via Instagram Stories deelt Jill dat ze een nieuw favoriet snackje heeft – wat volgens haar best wel gezond is. “Er is iets raars gebeurd, misschien ben ik wel volwassen geworden, maar ik lust sinds drie dagen kaas. Nog nooit van m’n leven had ik een stuk kaas in mijn mond gehad”, stelt ze.

“Oh ja, ik heb nog een nieuwe verslaving, een cracker met mosterd en rauwkost. Wat gebeurt er met me?!”, gaat Jill verder. En ondanks dat wij denken dat dit een vrij onschuldig bericht is, denkt menig volger hier anders over. Fans vermoeden namelijk dat Jill – ja, serieus – zwanger is.

Onjuiste geruchten

In no time ontvangt Jill berichtjes met teksten als: “Ben je niet zwanger?”, “Je bent zwanger!!!!! Dit is zo fantastisch”, “Baby op komst” en “Zwanger”. Behoorlijk asociaal, als je het ons vraagt. Jill maakt met het liedje dat op de achtergrond afspeelt wel duidelijk dat er absoluut geen sprake is van een zwangerschap. Op de tekst “ik ga zo lekker spelen op m’n fluit” tovert Jill een tampon uit een doosje tevoorschijn.

Oftewel: Jill is gewoon ongesteld en helemaal niet zwanger. Kunnen we dan nu met z’n allen afspreken dat we dit soort dingen nooit (maar dan ook echt nooit) meer zomaar tegen iemand gaan zeggen?