Jim Bakkum kondigde in maart aan dat hij na acht jaar, eindelijk met nieuwe muziek zou komen. En deze belofte maakte hij waar, want eind maart kwam zijn liedje: Dicht Bij Mij, samen met Yves Berendse uit. Fans werden helemaal gek en zijn ontzettend blij dat Jim hun na jaren verast met een lied. Waar de fans afgelopen donderdag ook gek van werden is zijn nieuwe look, Jim heeft namelijk zijn baard geschoren.

Bron: @jimbakkum

Van Jim naar baby

Jim deelde een TikTok van de transformation op Instagram, maar ook zijn vrouw Bettina Holwerda deelde een foto van de nieuwe look. ”Van Jim naar baby” schrijft hij bij de video. Bijna iedereen die de foto voor het eerst ziet schrikt zich een hoedje, dat deden wij ook. Het is echt een hele lange tijd geleden dat Jim zijn haar zo kaal had geschoren, waarschijnlijk sinds zijn tijd bij Idols niet meer. Ook zijn vrouw Bettina heeft duidelijk wat te zeggen over de look. ”Dit is gewoon eng”, zegt ze. Als caption zet ze: ”Wanneer je 8 en een half jaar jongere man z’n gezichtsbeharing verwijdert en eruitziet als een 14-jarige, zorg je gewoon dat je beweegt, dus wazig bent.” En dat doet ze ook echt op de foto. Lacherig poseert ze achter haar echtgenoot Jim.

Reacties

De reacties van fans op de baby look van Jim zijn positief en om te lachen. Iedereen lacht zich een hoedje en vinden dat Jim er net zo uitziet als toen hij meedeed met Idols. ”Nu is-ie weer Jim van Idols ipv Jim van Bettina 🤪😅” schrijft iemand. “Net een trotste moeder met haar zoon op de eerste dag middelbare school.” Ondanks hun grote leeftijdsverschil, lijken ze ontzettend veel lol te hebben samen. What’s next, zou Jim helemaal kaal gaan en zijn haar ook gelijk eraf halen? Dat lijkt ons hilarisch.