Joan Pronk en haar lover Niek Marijnissen hebben elkaar leren kennen tijdens de spelshow Like Me, I’m Famous. Ze zijn sinds afgelopen weekend alweer één jaar samen en dus is het niet gek dat het koppel is gevraagd voor het Videoland-programma Temptation Island VIPS. Maar de vraag is nu, gaat het stel deze uitdaging aan?

joan pronk love island niek marijnissen bachelorette temptation islans vips deelname videoland programma
Bron: @joanpronk

Deelname Videoland-programma’s

Joan kennen we van het programma Love Island, ze deed in het tweede seizoen mee en won dit seizoen samen met haar ex-geliefde Mert. Niek is bekend van zijn deelname aan de Bachelorette waar hij het hart van Gaby Blaaser probeerde te veroveren. Het is dus ook niet toevallig dat het koppel elkaar heeft leren kennen tijdens hun deelname aan het Videoland-programma Like Me, I’m Famous. Na het programma hebben ze met elkaar de liefde gevonden en sindsdien zijn ze onafscheidelijk van elkaar.

Temptation Island VIPS

Het programma Temptation Island kennen we allemaal, en de zogeheten VIPS-versie dus ook. De lovebirds waren te gast bij RUMAG TV waar presentator René Watzema ze de vraag stelde of ze hun liefde zouden testen tijdens het programma Temptation Island. “Wij zijn wel gevraagd voor het VIPS-seizoen”, laat Joan weten.

Jaloers

Joan laat weten dat ze niet mee gaan doen aan het programma. “Ik ben daar veel te jaloers voor, ik denk dat ik het gelijk op de eerste dag al uitmaak”, zegt ze lachend. Ook laat ze weten dat de kijkers dan geen leuke Joan krijgen te zien. “Ik kan daar gewoon niet tegen, ik denk dat ik mezelf helemaal gek maak.”

Het koppel heeft de programmamakers vriendelijk bedankt voor het aanbod en hen laten weten dat ze ervan af zien.