We zijn alweer bij de negende aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Hoewel er nog steeds geen heftige drama is, is er laatst wel een juicy onthulling gedaan. Marisol heeft onlangs in een gesprek wat details gedeeld over een pikant gesprek met Joel. Maarre, was dat allemaal wel waar?

Joel
Bron: Temptation Island: Love or Leave

Pikant gesprek

Onlangs hadden de dames hun tweede kampvuur. Opnieuw kregen ze beelden te zien van hun mannen, maar uiteindelijk leken deze allemaal mee te vallen. Gelukkig! Toch was er een beeld dat iedereen, en vooral Shanta, opviel. In een klein stukje hoorde je dat Marisol iets vertelde over Joel. Volgens haar vroeg Joel in het busje of zij met hem naar bed zou willen gaan.

Shanta was nogal verbaasd hierover. “Ik geloof niet dat hij dat zou zeggen, maar als het wel zo is, dan is het voor mij klaar”, reageerde ze op het beeld dat ze zag. “Het is echt laag van hem als hij dat zou vragen, het is een beetje nasty.”

Verdraaid

Marisol deelde wat juicy details in een gesprek met Fawry in een nieuwe aflevering van Temptation Islands Beach Bar. Maar volgens Joel is het hele gesprek verdraaid. Dat maakte hij duidelijk in een berichtje aan ons. In het busje met de groepsdate werden er vragen aan elkaar gesteld. Joel vroeg aan Marisol of zij naar bed zou gaan op televisie, waarop zij nee antwoordde. Hij geloofde haar niet en zei dat ze dat wel zou doen. Mitch hoorde het gesprek en vroeg voor de grap “Zou je het ook niet met Joel of Lester doen?”, Marisol antwoordde voor de tweede keer nee.

Joel heeft dus nooit de vraag gesteld of Marisol met hem naar bed zou willen gaan. Logisch ook, aangezien hij meerdere keren heeft aangegeven dat Marisol niet zijn Temptation is. Maar zoals we allemaal weten, worden er vaak genoeg beelden en verhalen verdraaid in het programma.

Lees ook: Marisol verklapt: met deze Temptation Island-deelnemer ziet zij wel zitten