Iedereen krijgt wel eens te horen dat hij/zij op zijn/haar moeder of vader lijkt of misschien wel op je broer of zus. Er zijn altijd een aantal overeenkomsten. Wij hebben een moeder en dochter gevonden die meer dan een aantal overeenkomsten met elkaar delen. Sterker nog, ze lijken eerder een tweeling. Ik heb het over de 45-jarige Joleen Diaz en haar 22-jarige dochter Meilani.

bron: @joleendiaz
bron: @joleendiaz

Net een tweeling

Het is misschien lastig te zien maar de vrouw met het witte topje aan is de moeder en is dus 45 jaar ook al zou je dat haar niet geven. Op 23-jarige leeftijd beviel moeder Joleen van haar dochter Meilani. Inmiddels wonen moeder en dochter in Amerika en daar is de 45-jarige Joleen bekend komen te staan als ‘hottest mom in the world’.

Ze wonen in het prachtige Californië. Joleen heeft een hele routine om er zo jong en gezond mogelijk uit te blijven zien. Ze eet geen roodvlees of varkensvlees maar vooral veel eieren en vis en daarnaast sport ze ongeveer vijf á zes keer per week. Roken en drinken doet ze niet aan, haar enige valkuil zijn snoepjes. Moeder Joleen zegt dat het allemaal om discipline gaat. Geen zin om naar de gym te gaan? Gewoon gaan want zo behoud je die discipline.

Bekende Insta mom

Joleen is een echte Instagram hit in Amerika. Ze zit inmiddels op de 672.000 volgers, en heeft ze zelfs meer volgers dan haar dochter Meilani die inmiddels op de 620.000 volgers zit. Je verwacht het misschien niet maar ondanks haar looks gedraagt ze zich wel naar haar leeftijd. “Meilani en ik zijn nog nooit naar de club geweest of gaan feesten samen” vertelde moeder Joleen tegen Jam Press. Ze vertelt dat ze vroeger wel een feestbeest was maar die tijd nu voorbij is. “Tegenwoordig blijf ik liever thuis met een kop warme thee en een goede film.”

Lees ook: Zó jong begon EOTB’s Shirley met sparen voor haar borstvergroting