Soms zien we dat influencers een product aanprijzen waarbij we onze twijfels hebben. Afgelopen weekend was dit ook het geval bij EOTB-ster Jørney. Zij beweerde tien kilo te zijn verloren door een speciale crème en gaf er zelfs een aantal weg aan haar volgers. Maarre, kan je eigenlijk wel tien kilo afvallen door een crème op je lichaam te smeren?

Jørney afvallen crème

Video op Instagram

Jørney is na haar zwangerschap keihard gaan trainen en dat heeft z’n vruchten afgeworpen. De EOTB-ster is weer in haar oude shape gekomen en kreeg via Instagram dan ook vaak de vraag hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen. Het afgelopen weekend onthulde de realityster een van haar ‘geheimen’, maar dat zorgde voor behoorlijk wat ophef.

“Ik heb van jullie superveel berichten gehad met de vraag: hoe ben je zoveel kilo’s verloren?”, begon ze haar verhaal. “Ik ben na mijn bevalling maar liefst tien kilo afgevallen dankzij deze speciale crème”, ging ze verder.

Afvallen door een crème?

De video van Jørney zorgde in no time voor behoorlijk wat reacties. Het ging zelfs zo ver dat ze de reacties onder de post uitschakelde. Toch wil de realityster reageren op alle ophef, aangezien ze het naar eigen zeggen niet zo bedoelde. “Het is tijd om even aan de handrem te trekken, want heel het internet is in paniek”, begint ze in een nieuwe video.

“Het klopt dat ik na mijn bevalling tien kilo ben afgevallen, mede door deze crème.” Waarna ze uitlegt hoe dit precies tot stand is gekomen.

Combineren met sporten

Jørney laat weten dat de combinatie van sporten en het smeersel ervoor heeft gezorgd dat ze haar kilo’s is verloren. “Als jij met je luie reet op de bank gaat liggen, frikandellen gaat vreten én je insmeert met die crème, kan je niet verwachten dat je afvalt. Ik ben vijf keer per week bezig in de sportschool, dan gebruik ik voordat ik ga sporten deze crème.”

De realityster geeft aan dat ze door dit smeersel extra veel zweet en vervolgens meer vet verliest. De beauty wil in ieder geval benadrukken dat het absoluut geen wondermiddel is, dus dat ook sporten en voeding belangrijk zijn. Maarre, of deze bijzondere crème van Jørney echt zo goed werkt als ze beweert, dat vragen wij ons af…