De 34-jarige zanger van de band Chef’s Special, Joshua Nolet, schittert op de cover van de Men’s Health. En niet alleen, hij heeft zijn dochtertje Coco over zijn schouder. Hoe lief!

Instagram @joshnolet

Joshua Nolet op de cover van de Men’s Health

Midden maart beviel Joshua’s vriendin van dochtertje Coco, en nu staat Coco met haar vader Joshua Nolet op de cover van de Men’s Health. Voor het stel was zij hun eerste kindje samen. Joshua draagt zijn dochtertje Coco en kijkt zelf in de camera. De zanger draagt maar weinig kleding maar daar hebben wij helemaal geen problemen mee. Wat een stuk van een vent is het ook.

Herrijzen

Als je op de cover van de Men’s Health komt te staan moet je je natuurlijk rot trainen, en dit deed Joshua ook. Maar het resultaat mag er dan ook absoluut zijn. Joshua zegt het volgende, “Trainen, baby, toeren… Het was veel. Maar ik wilde uit de as herrijzen” Door de komst van de baby is zijn bestaan als drukke zanger veranderd. Hij was altijd¬†on the go,¬†wat nu wel anders is met kleine Coco.

Joshua voelt zich, al klinkt dit wat gek, heel rustig nu. Er is een nieuw leven, hij heeft een gezin en om hem heen gebeuren een hoop dingen. Toch is alle onrust die hij eerder ervoer weg. Joshua zegt dat zijn ‘purpose’ nu duidelijker dan ooit is.

Oke, genoeg woorden. Hier is de nieuwe cover van de Men’s Health met Joshua Nolet (kwijlen toegestaan):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)