B&B Vol Liefde’s Joy wist een hoop aanmeldingen binnen te slepen, nadat hij zich in een introductievideo van het populaire programma voorstelde. Natuurlijk vielen alle dames voor zijn karakter, maar ook zijn looks hebben waarschijnlijk meegespeeld. Die looks zijn nu een beetje veranderd. De B&B-eigenaar gaat sinds kort namelijk door het leven als blondie.

B&B Vol Liefde’s Joy

Joy ging in het derde seizoen van B&B Vol Liefde, dat afgelopen week helaas tot een einde kwam, op zoek naar de ware liefde. Hij ontving meerdere dames over de vloer en had een moeizame periode vol lastige gesprekken en confrontaties. Gelukkig is het niet voor niets geweest. De dromerige pretty boy viel namelijk als een blok voor de blonde Daní. De twee zijn nu helemaal happy met elkaar en lieten tijdens de reünie-aflevering zelfs weten al samen te wonen. Wel heeft Joy hiervoor zijn stulpje op Mount Joy in Malaga moeten achterlaten. Gelukkig is het stel enorm ondernemend en zien ze een nieuwe B&B beide wel voor zich!

Nieuw kapseltje

Afgelopen week schoof de populaire Joy met zijn kersverse liefde Daní aan tafel bij Humberto Tan en daar viel meteen één ding op: hij heeft gekozen voor een compleet nieuwe look. En dat heeft alles te maken met zijn coupe. Hij is gegaan voor een nieuw kleurtje en gaat nu dus niet langer als een bruinharige man door het leven. Hij heeft zich nu aangesloten bij de blondies!

Joy blond haar
Bron: Love Reality

Uiteraard ging het in de aflevering over zijn zoektocht naar de liefde, maar ook zijn nieuwe haarkleurtje bleef niet onbesproken. Deze geblondeerde coupe heeft hij gekozen, omdat het kan! Hij vond duidelijk dat het tijd was voor wat anders en besloot meteen deze rigoureuze keuze te maken. Voorlopig zien we hem met blonde lokken door het leven gaan – en eigenlijk vinden wij het hem stiekem hartstikke leuk staan.