B&B Vol Liefde blijft ons toch wel elke dag bezighouden. Opmerkelijk is dat Joy van Swieten, een van de B&B eigenaren, nu al een juicy onthullingen heeft gedaan over één van de single dames. Op zijn Instagram-account heeft hij teruggeblikt op wat hij een ‘intensief proces’ noemt. Hierin speelden de vrijgezelle dames die voor hem naar Spanje kwamen een cruciale rol.

Joy van Swieten
Bron: @joyvanswieten

Joy van Swieten

Joy laat doorschemeren dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn was. Dit komt doordat sommige van de dames niet zo oprecht bleken te zijn als hij had gehoopt.

“Niet elke dame heeft me het gevoel gegeven dat ik me 100% kon overgeven”, zegt hij eerlijk. De zoektocht naar liefde is zelden een eenvoudige weg, zelfs niet voor Joy. Hij beschrijft het als een veeleisend avontuur van 22 dagen, waarin hij 10 uur per dag voor de camera stond en tegelijkertijd probeerde zich emotioneel open te stellen voor zes potentiële dames.

Andere intenties

De kijkers van het programma hebben al kunnen zien dat dit niet altijd even soepel verliep. De jonge B&B-eigenaar werpt licht op de oorzaak van zijn terughoudendheid. Volgens hem was het gebrek aan volledige overgave te wijten aan de dames zelf: “Niet elke dame gaf me het vertrouwen om mezelf helemaal bloot te geven.”

De opnames zijn inmiddels afgerond, en nu hij terugkijkt, is hij dankbaar voor zijn keuze om niet volledig zijn hart te openen. “Achteraf gezien ben ik blij dat ik niet tot het uiterste ben gegaan, want na de opnames kwam aan het licht dat sommige van deze dames andere plannen hadden.” Met deze sneer eindigt hij zijn post met de woorden: “Wordt vervolgd.” Het lijkt erop dat de we nog even in spanning worden gehouden over wat er nog zal komen.

Terwijl het seizoen vordert, is het nog de vraag of Joy uiteindelijk de liefde van zijn leven zal vinden. Op dit moment blijft de afloop onzeker, maar één ding is zeker: met Dani lijkt hij een goede klik te hebben. Wij zijn in ieder geval mega benieuwd naar wat Joy bedoeld met zijn Instagram-post!