De liefde kan je zoveel geluk brengen maar ook zoveel vragen en onzekerheid. Wellicht heb jij al meerdere malen gedacht de ware nu echt aan de haak te hebben geslagen en ben je ook al meerdere malen teleurgesteld. Gelukkig hebben we geen haast: wij geloven er namelijk heilig in dat, mocht je echt diegene ontmoeten die daadwerkelijk bij jou past, dit alle wachttijd laat vergeten. En deze man zal met de volgende dingen dan ook zeker geen problemen hebben.

Wanneer je hem confronteert met een probleem

Als je hem aangeeft dat je het niet leuk vind dat je weinig van hem hoort of dat je vindt dat jullie te weinig tijd voor elkaar maken, zal hij dit niet zien als een aanval. Hij zal naar je luisteren en samen met je willen zoeken naar een oplossing die jullie beiden fijn vinden. Probeer problemen wel altijd op de juiste manier te bespreken zonder dat jullie er ruzie over krijgen. Hoe jullie ruzie maken zegt overigens het volgende over jullie relatie. 

Wanneer je praat over ‘later’

In sommige situaties met je lief wil je nog wel eens nadenken over ‘later’. Waar jullie dan zouden wonen of hoeveel kinderen je zou willen. Natuurlijk is het niet per se een slim idee om op de tweede date al over de hoeveelheid kinderen te praten die je van hem zou willen, maar wanneer je een tijdje bij elkaar bent hoef je je echt niet ongemakkelijk te voelen als je met hem deelt dat je over ‘later’ met hem nadenkt. Dat zal hij namelijk ook doen, als het goed zit.

Wanneer je hem veel aandacht geeft

De man die jou leuk vindt zal er geen problemen mee hebben dat je hem dat ene berichtje stuurt op het moment dat je wakker wordt. Of dat je hem nog even opbelt voordat je gaat slapen. Hij zal het leuk vinden om iets van je te horen en zal jou ook aandacht willen geven. Wil je hem dus iets sturen of hem zien? Doe het dan gewoon: zolang jij bij jezelf blijft zal hij dat alleen maar waarderen.

Wanneer je nee zegt tegen seks

Ook jij kan wel eens dagen hebben dat je totaal geen zin hebt in seks. En dat hoeft dan absoluut niet meteen te betekenen dat er wat aan de hand is of dat je hem niet meer aantrekkelijk vindt. Sommige dagen ben je gewoon moe, zit je niet zo lekker in je vel of heb je gewoon even absoluut geen zin in seks. Wanneer hij de juiste man voor je is kun je dit ook gewoon tegen hem zeggen zonder dat hij daar vervelend op reageert. Natuurlijk mag hij het jammer vinden maar hij zal er geen probleem van maken maar er juist begrip voor hebben.

Wanneer je dingen wil doen zonder hem

Als je het fijn hebt met hem, hoeft dat niet te betekenen dat je dan ook alles maar met hem erbij moet doen. Het is ook goed om nog aandacht te besteden aan je vriendinnen en familie. Hij zal je deze tijd dan ook zeker gunnen en hij zal het juist leuk vinden wanneer je daarna deelt hoe deze momenten waren. Blijf ook je eigen ding doen, dat zal hij alleen maar leuk vinden.

juiste-man-geen-probleem