Slapen tussen de wilde dieren: het is voor veel mensen toch wel een plekje waar op zijn of haar bucketlist. In Thailand kun je dit nu ook écht doen en wel door te slapen tussen de olifanten. Sounds like a dream come true right?! 

olifanten FEM FEM

Waking up with a view

Het Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort bedacht het concept van ‘slapen tussen de olifanten’. De bubbels zijn (bijna) geheel doorzichtig. Dat betekent je elke ochtend wakker wordt met een nieuwsgierige slurf recht voor je deur. Don’t worry: de olifanten komen niet bij je naar binnen. Je slaapt op een houten veranda, dus er zit nog genoeg ruimte tussen jou en deze prachtige dieren.

olifanten FEMFEM

Dit zijn trouwens niet zomaar wilde olifanten. Ze zijn gered uit verschillende delen van het land en terug gebracht naar de veilige natuur, hier in de omgeving. Volgens het resort zijn er nu meer dan 60 olifanten die hun rust hebben gevonden op het terrein.

Walking With Giants

Gasten kunnen tijdens een van de Walking With Giants-tours van de accommodatie nog meer inzicht krijgen in hun reusachtige buren. Tijdens de tour nemen de gasten deel aan een wandeling vergezeld door een dierenarts of een bioloog om te leren over hoe deze intelligente wezens denken en zich gedragen. Hoe gaaf is dat?

olifanten FEM FEM

Overnachten

En dan hebben we het nog niet eens over de luxe van de bubbel gehad. Elke bubbel is voorzien van airconditioning, een kingsize bed, een leefruimte, een (niet-transparante) luxe badkamer en het diner wordt elke avond door het personeel naar je voordeur gebracht. Voor een prachtig bedrag van 522,- voor twee personen per nacht, kun je hier genieten van al het moois wat onze wereld te bieden heeft!

Eerlijk, nu wil je gaan toch?!

Iets liefs doen voor een ander? Zó simpel kan het zijn!