Op SHEIN vind je soms aparte kledingstukken, maar je hebt het niet altijd door wanneer je het in je winkelmandje stopt. Ook TikTokker Maddy Joy kan hierover meepraten. Ze scoorde een jurk op SHEIN en was hier blij mee. Zij dacht te shinen in deze jurk totdat de comments over de misleidende print binnenstroomden.

jurk op SHEIN
Bron: TikTok @_maddyjoyy

Kleding kopen

Soms scoor je van die kledingitems online waarbij je in eerste instantie denkt dat je echt een pareltje te pakken hebt. Een heel origineel kledingstuk waarmee je maar weinig andere mensen zal zien lopen. Daar wordt iedere vrouw wel blij van, toch? Toch kan het dan ineens heel anders uitpakken als je het kledingstuk aantrekt en andere mensen zien jou met het kledingstuk lopen. Ineens zien andere mensen iets aan jouw kleding dat jij effe over het hoofd had gezien.

Het overkomt de beste, zullen we maar zeggen. Toch is het daarna heel lastig om dit kledingstuk nog te zien zonder deze bijkomstigheid. Maar misschien is het ook maar beter dat je dit kledingstuk voortaan in de kast laat liggen. Het laatste dat je wil is voor gek staan, toch?

Jurk op SHEIN met misleidende print

Het overkwam ook TikTokker @_Maddyjoyy toen ze een jurk op SHEIN kocht. Zelf was ze waarschijnlijk helemaal fan van de jurk en vond ze het een geslaagde aankoop. Ze deed de jurk niet voor niets aan. Op een TikTok-video is te zien dat ze de jurk aan heeft getrokken. Samen met haar boyfriend maakt ze een korte video, maar de inhoud van de video verdwijnt compleet naar de achtergrond. Alles wat ons en vele andere TikTokkers opvalt, is de bijzondere print van het jurkje.

Het jurkje heeft een bloemen print, maar niet zo’n bloemenprintje als je normaal zou verwacht. Het gaat namelijk maar om één bloem die verspreid is over de hele jurk. Hierdoor steekt één van de bloemblaadjes uit richting de bovenkant van de jurk. Enne, de vorm van dat blaadje doet ons niet meteen denken aan een bloemblaadje…

Ook in de comments gaan mensen los over de misleidende print op het jurkje. Veel mensen moesten namelijk goed kijken, omdat ze in eerste instantie iets anders in de print zagen. “I thought the dress was a dild0 at first, but you look so cut HEHEHE”, luidt het in de comments. Veel mensen beamen onder deze comment dat ze dezelfde gedachte hadden bij het zien van de video. Enne, ook TikTokker Maddy moet toegeven dat de print lichtelijk misleidend is. Vol zelfspot reageert zij namelijk op dezelfde comment: “HAHAHA it’s so bad but thanks angel.”

@_maddyjoyy #wheredoirefundmybf #usinghimforclout ♬ original sound – ☆