Influencer/Youtuber Juultje Tieleman heeft het de laatste tijd erg druk gehad in de liefde. Eerst had ze een relatie met YouTuber Don de Jong, maar dat was niet van lange duur. Daarna werd Juultje gezien op een date met YouTuber Koen, en later werd ze ook knuffelend gespot met Sean Demmers. Maar er is nu eindelijk duidelijkheid. Juultje en Koen van Bankzitters waren al een tijdje samen maar er was nooit een officiële bevestiging naar buiten gekomen en daar hebben ze verandering in gebracht na het delen van een intieme foto…

bron: @juultjetieleman
bron: @juultjetieleman

Juultje en Koen

Er gingen al langer geruchten rond over Juultje en Koen. De twee zijn al vaker samen gespot. Een aantal maanden geleden zijn ze zelfs in Parijs gespot. Ook zijn ze samen naar Lapland geweest wat Juultje allemaal vastlegde op haar YouTube kanaal, maar hier zagen we niks qua aanhankelijkheid als in ‘kusjes’ of iets. Wel hadden ze ontzettend veel lol samen.

Koen kan je kennen van het bekende YouTube kanaal Bankzitters. Op dit kanaal maakt hij met 4 andere jongens hilarische content.

Voorgaande relaties

Juultje en Koen hebben beide voorgaande relaties gehad. In December zou Koen uit elkaar zijn gegaan met zijn ex-vriendin Jamie Ommel. Koen had Jamie ontmoet via de welbekende app Tinder. Ook Juultje komt uit een relatie die eind vorig jaar stuk liep met haar ex Don de Jong. Juultje plaatste een foto op haar Instagram-stories en ze schreef daar het volgende bij: “Ken je dat als alles goed gaat?” Op deze foto keek ze nog blij, maar iets later postte ze een aantal foto’s waar het wat minder gezellig leek. Hier schreef ze bij: “Als alles tegenzit en dingen lopen niet zoals je hoopt en er nare dingen gebeuren, weet dat je dan niet alleen bent. Laat je emoties toe, je hebt ze voor een reden.” Hier was het wel duidelijk dat het klaar was tussen Don en Juultje. Ook kon je zien dat Don erg emotioneel was in een aantal van zijn vlogs.

 

Juultje en Koen delen een intieme foto

Koen plaatste gister een intieme foto op zijn verhaal met Juultje. Het is een foto dat ze elkaar een dikke smakkerd geven. Hij schrijft bij de foto ‘love you’ en tagt haar ook. Het lijkt erop dat het nu officieel is bevestigd door de twee.

bron: @koen
bron: @koen

Lees ook: Fabrizio gespot met oud Bachelor-deelneemster (seizoen Tony Junior)