Kijkers van Expeditie Robinson hebben gisteravond kunnen zien hoe de emoties hoog opliepen. Niet alleen was er sprake van een eerste akkefietje tussen de expeditieleden, ook vielen er veel tranen in de aflevering. Zo had Juultje Tieleman het enorm moeilijk met een struggle op het eiland.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson.

Juultje Tieleman tranen
Bron: @juultjetieleman

Heuppijn

Het kwam al eerder naar voren in de afleveringen van Expeditie Robinson, maar ook in de nieuwste aflevering speelde het weer op: de heuppijn van Juultje. De blondine sloeg zich mentaal behoorlijk makkelijk door het programma heen, maar helaas hield haar lichaam haar in de steek.

De pijn in de heup van Juultje werd steeds erger, waardoor ze zich begon af te vragen of ze door moest gaan met het programma. En helaas, uiteindelijk heeft ze de knoop door moeten hakken.

Zelf aan de bel trekken

Na lang nadenken, besloot Juultje daarom haar teamgenoten bij elkaar te roepen. “Ik wil even wat zeggen… Jullie weten dat ik al een paar dagen zit met mijn heup en dat ik dat echt enorm k*t vind”, begint Juultje haar verhaal.

De blondine barst terwijl ze haar verhaal vervolgt in tranen uit: “Normaal gesproken gaat het thuis na een goede nacht slapen weer beter en kan ik verder, maar hier wordt het alleen maar erger. Ik denk dat ik zelf aan de bel ga trekken, voordat het permanent wordt.”

Einde van het avontuur

Juultje beandrukt vervolgens dat ze het avontuur gaat verlaten, maar haar expeditieleden absoluut niks met deze beslissing te maken hebben. “Het ligt niet aan jullie, dus ik vind het echt superrot. Ik denk dat het gewoon tijdens de laatste proef mis is gegaan, dat het een extra klap is geweest”, stelt ze. “Het doet gewoon echt enorm veel pijn. Ik stap er daarom zelf uit.”