We horen je denken; nu al? Die film draait pas met Valentijnsdag. Dat klopt. Maar om er zeker van te zijn dat jij je kaartje hebt bemachtigd en deze film in de bioscopen kunt bekijken, kun je ze dus nu al aanschaffen.

fifty-shades-freed-femfem

Voorproefje

Natuurlijk willen we deze film allemaal zien en wachten we al maanden op de dag dat dit gaat gebeuren. Maar Valentijnsdag lijkt nog zo ver weg. En voor diegene die eerder dan de rest willen weten wat er gaat gebeuren en bevoorrecht zijn om de film eerder te kunnen kijken, moeten dus nu al een kaartje kopen. Want wanneer jij nu al je kaartje bemachtigd, kun jij tijdens de ladiesnight op 7 februari wegzwijmelen bij de sexy mr. Grey.

Ongeduldig?

Is 7 februari je nog wat te ver weg? Gelukkig komt er weer een nieuw boek aan, die je alweer helemaal in de Fifty Shades sferen brengt. Dit boek verschijnt op 28 november in Groot-Brittannië en zal hoogstwaarschijnlijk daarna snel naar Nederland komen. Tot die tijd moet je dus nog echt even geduldig zijn. Maar de kaarten voor Fifty Shades Freed kun je dus wel alvast bestellen via de site van Pathé, zodat jij zeker weet dat jij je plekje hebt bemachtigd tijdens de ladiesnight en dat je een avondje kunt kwijlen bij het goddelijke lichaam van mr. Grey.

Liever een filmpje op de bank? Kijk eens naar onze Netflix filmtip: Stuck in love.