Dat wij bij Fem Fem van kaas houden wist je waarschijnlijk al. Het oerhollandse product doet ons hart sneller kloppen en wij zijn dus razend enthousiast dat we nu ook eindelijk een kaasbar hebben in onze hoofdstad. Vraag jij je af hoe het nou zit: kaasbar? Hoe, wat en waar? Wij hebben de allerlaatste scoops!

Kaasbar-Amsterdam-Kaas

Alles over kaas in Kaasbar Amsterdam

Een week geleden, op 11 februari, opende de kaasbar haar deuren. En dat is uniek, dit is namelijk de eerste Kaasbar in Amsterdam waar je van een fijne selectie aan Nederlandse kazen kunt genieten. Het is een heel nieuw horecaconcept, waar we eigenlijk al heel lang op zaten te wachten. Als het aan eigenaren Thierry Westland, Hademar Veldhuisen en Mark Noë ligt, houden ze hun gasten altijd op het puntje van hun stoel. “De verrassingen willen we op alle fronten terug laten komen, ook in de kaasselectie. De gepresenteerde kazen krijgen stuk voor stuk een aparte en lekkere pairing. Denk bijvoorbeeld aan een mooie zachte schapenkaas met popcorn, of een milde blauwe kaas met dadel en sprinkhaan. Deze pairings zijn bedacht samen met chefkok Thijs Bierlaagh.”

Aan de Ferdinand Bolstraat 10, het mooie hoekpand, kan je genieten van 20 soorten lekkere kazen. De bediening kan je precies vertellen waar de kaas vandaan komt en hoe je het kaasje het beste kan combineren. Eén van die combinaties is een lekker wijntje, waar Kaasbar Amsterdam er ook 20 van heeft. Do we need to say more? 


Dit bericht bekijken op Instagram

Eindelijk, wij zijn open! Reserveer online jouw plek aan onze Kaastrein. #delekkerstekazen #wijn #kaastrein #wijzijnopen #7dagenindeweek

Een bericht gedeeld door Kaasbar Amsterdam (@kaasbaramsterdam) op

Kaasbar Amsterdam is doordeweeks open tot 23.00 uur ’s avonds en in het weekend tot 0.00 uur ’s avonds. Dit schreeuwt om een borrelavondje met je beste vriendinnen, toch? Hier kan je reserveren!