Voor de kaaslovers onder ons hebben we heerlijk nieuws. Er wordt in Londen een café omgetoverd tot een suite met een kaasthema en bij elk verblijf wordt er een bezorgservice met kaas geleverd. Een ware kaashotel dus met kaas in overvloed. Wie wil daar nou niet overnachten?

kaashotel FEM FEM

Cheese Suite

Een cafe genaamd Café Rouge opent een unieke hotelsuite met een kaasthema. Café Rouge is te vinden in de wijk Camden in Londen. Wat kan je hier zowel allemaal kan verwachten? Als je in de Cheese Suite verblijft kan je verwachten dat je omringd wordt door alles wat met kaas te maken heeft. Dus je eet niet alleen kaas, maar ook het behang, de dekens en de kussens zijn van kaas gemaakt (no worries, je slaapt wel in een gewoon bed). Uiteraard ziet alles er Instagram ready uit én als je hier overnacht heb je toegang tot de Cheese Hotline waarmee jij de hele nacht door roomservice kan bellen voor kaas.

Winnen

Helaas kan je deze hotelsuite niet boeken, maar je kan wel een verblijf winnen! Dus als jij geïnteresseerd bent stuur dan vooral een e-mail naar: thecheesesuite@caferouge.co.uk om je interesse te registreren. Doe dit wel snel want op 21 januari maken ze de winnaars bekend!

Ben jij gek op kaas maar heb jij geen zin om helemaal naar London te gaan? Klik dan hier voor een héél leuk barretje waar kaas een grote rol speelt.