Helaas gaat het niet altijd goed, een kindje krijgen. Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels delen dan ook heftig nieuws: de blondine heeft een miskraam gehad. Dit deelt ze op haar Instagram.

Miskraam Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels
Bron: @jessiejazzvuijk

Een groot verlies

“Ik heb van de week een miskraam gehad”, begint Jessie Jazz Vuijk op Instagram. “Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag.” De blondine vertelt dat het een “heftig en verdrietig” was. “Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er… rust, vertrouwen, liefde”, aldus Jessie.

“Ik voel het zieltje nog steeds dichtbij”, schrijft ze. Gelukkig heeft Jessie veel steun gehad van haar liefje Kaj. “Er is geen man op aarde man wie ik dit liever aan ga. Geen man die ik liever als de vader van mijn kind zie. Ik ben nog verliefder op je geworden dan dat ik al was. Ons kindje komt er, dat weet ik 100% zeker.”

Reacties

Ze sluit het bericht met positieve woorden: “Zwangerschap is vanaf moment één een volledige overgave. Het heeft mij nu al veranderd. Met tranen in mijn ogen en een hart vol liefde en vertrouwen, voel ik je dichtbij. Jij kiest het perfecte moment om in te dalen en tot die tijd genieten we al van je. Want stiekem was je er al die tijd al”.

Het regent dan ook met medeleven en hartjes, in de comment section van Jessie. “Hou van jullie”, schrijft Monica Geuze. “Heel veel liefde naar jullie”, schrijft Danny Roelvink.