Kaj Gorgels staat op de cover van Men’s Health and guys, zijn lichaam… Pfoe. Kaj is sinds een korte tijd bezig met sporten en gezond leven. Dat is te zien, want los van zijn stralende glimlach heeft hij nu ook een strakke sixpack.

Kaj Gorgels Men's Health
Bron: @kajstypetjes

Healthy life

Op het moment dat Kaj de shoot voor Men’s Health moet doen is het zijn eerste zomer in Ibiza, samen met zijn vriendin. Niet echt de juiste timing dus. Ibiza in de zomer is één en al feest, dus behoorlijk lastig om dan een healthy lifestyle te behouden. “Er was zoveel afleiding. Zoveel feestjes, zoveel restaurants. Sowieso is het leven in Spanje veel meer gericht op lang tafelen en lekker eten”, vertelt Kaj. “Alles gaat in de frituur en overal is brood met aioli.”

Voor de shoot was Kaj sowieso al bezig met sporten. Hij is op een moment in zijn leven waarbij hij sporten serieuzer neemt dan ooit. “Ik was een beetje stuurloos en had een doel nodig, dus dit was perfect. Mijn ultieme doel was om de Ibiziaanse lifestyle te combineren met een gezond leven.” Tot nu toe lukt het hem en dat kan je ook zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Nooit meer een onepack

Aan Kaj zijn sexy body kan je zien dat hij goed bezig is en mooie resultaten boekt. Hij zegt ook nooit meer van zijn sixpack af te willen. “Ik zou ‘m echt missen als-ie er niet meer was.” Los van dat hij er goed uit ziet, voelt hij zich uitstekend. Dat allemaal omdat hij ervoor heeft gekozen om gezond te leven. Healthy life is a happy you. “Het is een stukje zelfrespect. Ik heb nooit heel droog hoeven worden, dat vond ik onrealistisch”, laat Kaj weten.

Wat Kaj het liefst wil is zich niet meer druk te hoeven maken wanneer hij zijn shirt uittrekt. “Zonder dat mensen zouden denken dat ik elke avond aan een ragoutinfuus hang”, aldus Kaj. Well Kaj, daar hoef jij je nu echt geen zorgen meer over te maken.