Het duurt niet lang meer tot het afgetrainde lichaam van Kaj Gorgels op de cover van Men’s Health pronkt. Kaj heeft de afgelopen tijd enorm hard moeten trainen en een strak voedingsschema moeten volgen. Al die tijd deelde de presentator geen updates over zijn shape, maar gister maakte hij een uitzondering. En wat we op dat kiekje spotten? Jawel, een sixpack.

Kaj Gorgels
Bron: @kajgorgels

Nog 10 dagen tot de shoot

Na wekenlang trainen en de heerlijke Spaanse snackjes overslaan, is het voor Kaj Gorgels bijna tijd voor de covershoot van het mannenblad. Via Instagram liet Kaj onlangs al weten dat hij vijf dagen per week traint, iets wat hem af en toe behoorlijk zwaar viel. Kaj at gemiddeld 2000 calorieën per dag en viel hierdoor flink wat kilo’s af. Inmiddels weegt Kaj 75 kilo en deelt hij via Instagram het resultaat.

‘Sixpack onder die deeglaag’

Heel lang liet Kaj zijn shape geheim, maar gister deelde de presentator een kleine sneak peek. “Dat er überhaubt iets van een sixpack zichtbaar was, is potverdomme lang geleden. Wist niet dat er nog iets onder die deeglaag zat”, deelt hij met een lachende emoji.

Kaj Gorgels sixpack
Bron: @kajgorgels

Ondanks dat Kaj trots is op zijn voortgang, liet hij onlangs ook weten aan zijn volgers dat ze niet té veel moeten verwachten. “Ik ga er niet uitzien als een bodybuilder – dat is ook niet het doel en je moet een beetje realistisch blijven. Maar je wil natuurlijk wel dat wanneer je op de cover staat, dat het allemaal een beetje appetijtelijk is.” Wij zijn benieuwd!