Degene die net als wij snel verveeld zijn, zullen het wel herkennen dat je eens in de zoveel tijd de behoefte hebt om je kamer een make-over te geven. Nu groeit het geld helaas niet op onze rug, dus zijn we opzoek gegaan naar simpele (en goedkope) manieren om je kamer een nieuwe look te geven.

kamer herfstproof maken kamer herfstproof

Je kamer een make-over geven

Je hoeft geen bakken met geld uit te geven om je kamer een make-over te geven. It’s all in the details! Met een nieuw meubelstuk of een paar leuke accessoires kom je al een heel eind! Wij zetten 5 manieren op een rijtje hoe jij eenvoudig je kamer een upgrade kunt geven.

#1 Verplaats je meubels

Dit klinkt misschien als een no-brainer, maar heb je er wel eens over nagedacht om je meubels te verplaatsen? Het kan even puzzelen en schuiven zijn (wie weet wil jouw bf je wel helpen ;)) maar het is het meer dan waard. Zo heb je zonder ook maar een cent uit te geven een hele nieuwe kamer.

kamer nieuwe look geven meubels

#2 Planten

Planten zijn een andere budgetproof optie voor wanneer je je kamer een nieuwe look wilt geven. Voor ongeveer een tientje koop je al een hele leuke plant. Check wel even welke geschikt zijn voor jouw kamer! Sommige planten hebben meer zon (en liefde) nodig dan andere.

#3 Een nieuwe bank

Een bank is natuurlijk de eye catcher in de kamer. Wanneer je een nieuwe aanschaft, zal al snel de hele look van de kamer veranderen! Oké, dit is misschien niet de goedkoopste optie, maar een goede bank is zeker de investering waard. Wat dacht je van een hoekbank met relaxfunctie? Of een stijlvolle loungebank? Wees wel gewaarschuwd: je wilt straks niet meer van de bank afkomen ;).

kamer nieuwe look geven

#4 Ga creatief aan de slag

Ga naar de kringloop of snuffel rond bij je familieleden opzoek naar meubels die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Voor je het weet heb je die saaie houten stoel omgetoverd in een hip designer meubel. Het is tijd om de artiest in je los te laten!

#5 Woonaccessoires

Struin het internet af opzoek naar de leukste kaarsenhouders, fotolijstjes en kleedjes. Er zijn genoeg plekken waar je deze kunt vinden voor een mooi prijsje. Hoe meer accessoires hoe beter!

kamer nieuwe look geven accessoires

Lees ook: Zo zorg je dat je kamerplanten niet doodgaan