Het is eindelijk zover: de kandidaten van Expeditie Robinson 2022 zijn bekend gemaakt. We moesten een lange tijd geduld hebben, maar nu weten we precies welke expeditieleden het tegen elkaar gaan opnemen in het survivalprogramma. Wij stellen de deelnemers van dit seizoen aan je voor.

Expeditie Robinson 2022

Ieder jaar wachten we met smart op de bekendmaking van de expeditieleden van Expeditie Robinson. Er klinken in de weken voor deze aankondiging al vaak geruchten over mogelijke deelnemers, maar het is altijd maar afwachten of deze geruchten kloppen. In totaal zijn er 21 kersverse kandidaten afgereisd naar Maleisië om mee te doen aan het spannende tv-programma.

Benieuwd? De kandidaten die aan het gloednieuwe seizoen van Expeditie Robinson 2022 meedoen zijn:

Expeditie Robinson deelnemers kandidaten
Bron: RTL

De kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ 2022 zijn (v.l.n.r.): Iliass Ojja (Acteur), Susan Radder (Actrice), London Loy (TV-kok), Laura Vlasblom (Zangeres), Dennis Wilt (Weerman), Liza Sips (Actrice), Thijs Boermans (Acteur), Niels Oosthoek (Presentator), Devrim Aslan (Champion in ‘Beat The Champions’), Rose Bertram (Model), Vincent Vianen (Choreograaf/danser), Juultje Tieleman (YouTuber), Ferry Weertman (Ex-topsporter), Chatilla van Grinsven (Ex-topsporter), Mike Weerts (Acteur), Kirsten Westrik (Presentatrice), Niek Roozen (Acteur), April Darby (Zangeres), Dzifa Kusenuh (Actrice/presentatrice), Harry Piekema (Acteur) en Marion Pauw (Schrijfster).

Nog even geduld

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat op maandag 29 augustus van start. Vanaf dat moment kunnen we weer wekelijks genieten van een nieuwe aflevering. In het 24e seizoen van het survivalprogramma zal het vooral draaien om leiderschap en individuele kwaliteiten van de kandidaten. Wie houdt zich staande bij de proeven en gaat er uiteindelijk met de winst vandoor? We can’t wait.