Goed nieuws voor alle WIDM-fans! Het einde van het jaar is in zicht, wat betekent dat wij al mogen beginnen met raden: de locatie en de deelnemers. Het Instagram account van Wie is de Mol-hints heeft ons al een voorproefje gegeven, zijn dit de kandidaten van komend seizoen?

Kandidaten Wie is de Mol 2023
Bron: Wie is de Mol

Het programma

Voor de mensen die even een kleine opfrisser nodig hebben: wij geven je kleine uitleg van het programma. “Wie is de Mol?”, een vraag die wekenlang door onze hoofden, en natuurlijk ook die van de deelnemers gaat. Tien kandidaten gaan samenwerken om tijdens gegeven opdrachten zoveel mogelijk geld op te halen voor de pot.

Echter is één van de deelnemers de mol die het spel in het geheim probeert te saboteren. De taak van de mol is dan ook om zo min mogelijk geld in de pot te laten komen. Degene die de mol uiteindelijk weet te ontmaskeren, is de winnaar en wint de uiteindelijke inhoud van de pot.

Raadspelletje

Het einde van het jaar is in zicht, dat betekent dat we al snel te horen krijgen wanneer het programma van start zal gaan. De eerste aflevering is meestal begin januari te zien, maar hoewel de officiële startdatum nog niet is onthuld, gokken fans op 7 januari 2023.

Het raadspelletjes gaat alvast van start, want het Instagram account van Wie is de Mol-hints heeft de silhouetten van de kandidaten vrijgegeven. Er zijn natuurlijk zoals gewoonlijk genoeg speculaties, maar het Instagram-account @widmhints2023 denkt echter wel zeker te weten wie er op de foto staan.

Kandidaten

Na het zien van deze foto zijn wij zelf niet heel veel wijzer geworden. Het Instagram account @widmhints2023 laat zijn speculaties weten over de deelnemers van dit seizoen. Zij denken dat Waldemar Torenstra, Valerio Zeno, Rian Gerritsen, Jo van Egmond, Gregory Sedoc, Ortál Vriend, Jacob Derwig, Soy Kroon en Nance Coolen mee zullen doen aan het nieuwe seizoen. Zijn jullie het er mee eens?

Wat ook nog een verrassing is, is de locatie waar het programma wordt opgenomen. De makers houden het nog even geheim, waar hopen jullie op?