Het herfstseizoen is alweer bijna om de hoek, wat betekent dat we alweer moeten nadenken hoe we dit najaar onze mooie lokken willen hebben. Gaan we voor een kort, pittig lookje, laagjes of een lange, maar unieke coupe? Deze kapsels zijn komend herfstseizoen in ieder geval enorm populair!

kapsels-herfstseizoen-2023-populair
Bron: Instagram

1. Chin-Skim Bob

Geloof het of niet, maar het is de terugkeer van de mooie, glanzende, gezonde bob. Toen Hailey Bieber afgelopen jaar alles er afknipte en voor een Chin-Skim Bob ging, wisten we dat iedereen dit najaar haar haren na zou creëren. Ze is tenslotte wel één van de it-girls van het moment. Wat het allerleukste is aan deze haircut, is dat deze bob zowel bij dun en fijn haar als bij krullend haar past. Wij verwachten dat we dit kapsel overal zullen zien dankzij de verfijnde, mooie afwerking.

2. Birkin Bangs

Nee, je leest het goed: Birkin Bangs. Niet dé tas, maar de pony. Pony’s zijn tijdloos en zullen altijd hip blijven, maar dit najaar draait alles om de Birkin Bangs. Dit is in een rechte, zwaardere pony, met langere, enigszins gebroken lagen.

Het kapsel van Jane Birkin maakt een grote opleving door en het straalt absoluut coole, Franse chicks-vibes uit. Birkin Bangs overgaat in de rest van het haar, waardoor het er natuurlijk chic uitziet. Zo mooi!

3. Hair à la Rachel Green

Als laatste hebben we het haar à la Rachel Green, een karakter van de serie Friends. Haar kapsel ging vorig jaar al viraal, maar het is terug van weggeweest en ook dit najaar zullen we er massaal mee paraderen.

Dit is een heel sterk kapsel die de omtrek van je gezicht, goed definieert dankzij een vlinderlaag aan de voorkant. Het is een persoonlijk, gedetailleerd kapsel, dat zich richt op het verminderen van het gewicht aan de binnenkant, maar het behouden van een sterke basislijn aan de buitenkant. Voor degenen die niet een al te drastisch kapsel willen, is dit een prachtige manier om toch wat lagen en volume toe te voegen, maar op een wat simpelere manier.