Het einde van het jaar nadert dus de voorbereidingen van het knalfeestje (in kleine omvang uiteraard) zijn in volle gang. Mocht je nog op zoek zijn naar een extraatje om jouw feestje nog nét ietsje leuker te maken. vonden wij daar het juiste voor. Met deze goedkope karaoke set met Discobal van de Lidl ga jij knallend het jaar uit.

karaoke set met discobal
Film: High School Musical

Knallend het jaar uit

Hoewel de opties dit jaar ook weer niet breed zijn, moeten we er maar het beste van maken. Dat betekent geen knalfeest met 100 man, maar wel een klein gezelschap waarmee je weer totaal andere kanten op kunt. Natuurlijk is dit hét moment om de sjoelbak van zolder te halen en je eigen spelletjeskast eens te plunderen. Toch kun je nog veel meer doen dan dat. Lidl komt deze week namelijk met een extraatje, waarmee je gegarandeerd ook een hoop plezier kunt hebben tijdens jouw klein feestje.

Goedkope karaoke set met discobal

Zet je wekker maar vast voor morgen. Vanaf morgen ligt er namelijk een goedkope karaoke set met discobal in de schappen bij Lidl. Dat betekent dat je vroeg uit de veren zal moeten om er eentje te kunnen bemachtigen. Wij verwachten dat namelijk half Nederland voor deze prijs een karaoke setje op de kop wil tikken.

karaoke set met discobal
Lidl

Dit is namelijk niet zomaar een karaoke set. Deze 3-in-1 luidspreker is namelijk een must voor al jouw huisfeestjes. Dankzij de AUX-aansluiting kun je er ook gewoon muziek mee afspelen, waardoor hij op andere momenten ook prima van pas komt. Wanneer je wel wat meer wijntjes op hebt, pak je daar gewoon de bijgeleverde microfoon bij. Je zet jouw favoriete hit aan en je kunt de sterren van de hemel mee zingen. Vergeet natuurlijk niet de LED-lichteffecten én de discobal aan te zetten om jouw zangfestijn compleet te maken.

Lidl

Je kunt deze karaoke set met discobal dus in de meeste Lidl filialen kopen vanaf morgen. Je betaalt slechts 34,99 voor deze karaoke set dus een koopje is het zeker.

Lees ook: Grab the mic: dit zijn de beste karaoke nummers