Kim Kardashian heeft ons via Instagram een kijkje achter de schermen gegeven van de kerstvoorbereidingen bij de Kardashian-Jenner familie voor het jaar 2023. Enne, laten we eerlijk zijn, als het op extravagantie aankomt, doen deze iconen nooit concessies, vooral niet tijdens de feestdagen. De Kar-Jen familie, met hun miljarden op de bankrekening, staat bekend om hun luxueuze levensstijl, en Kerstmis is geen uitzondering.

kardashians wrapping
Bron: @kimkardashian

Cadeauverpakking van de Kardashians

Elk jaar kiest elk lid van de familie een eigen thema voor de feestdagen en transformeert hun huis in die stijl. Dit jaar draait alles om de kerstcadeau-inpakstijlen. Enne, gelukkig heeft Kim Kardashian zelf ons een kijkje achter de schermen gegeven. Op haar Instagram heeft ze onlangs op haar Story enthousiast de verschillende benaderingen van haar zussen en broer onthuld.

Van Kylie’s feestelijke inpakstijl tot Kendall’s chique inpakstijl, de Kardashian-Jenner clan heeft geen gebrek aan creativiteit als het gaat om cadeauverpakking. Kourtney gaat voor een simplistische feestelijke inpakstijl, terwijl Khloé kiest voor een gedurfde groen fluweelachtige inpakstijl.

Niet alleen de zussen, maar ook de moeder van de familie, Kris Jenner, en de andere mannen in de familie hebben hun eigen unieke stempel gedrukt op de cadeauverpakkingen. Kris schittert met candy cane rode metallic inpakstijl, terwijl Kim haar eigen SKIMS-label gebruikt voor katoenen T-shirt stof inpakpapier. Rob gaat voor een vrolijke feestelijke inpakstijl, terwijl Scott kiest voor een oranje feestelijke inpakstijl.

Next level cadeauverpakking

De Instagram Story van Kim neemt ons mee op een kijkje achter de schermen in de huizen van de familieleden, elk versierd met hun eigen kerstthema. We kunnen niet anders dan bekennen dat het een visueel feest is voor het oog. Maarre, ook de fans van de Kardashians kijken elk jaar weer reikhalzend uit naar de extravagante keuzes van de familie.

Helaas is het ons niet helemaal gelukt afgelopen kerst om de cadeaus op deze manier in te pakken, maar het is zeker een inspiratie voor volgend jaar! Ziet de boom er toch net even wat leuker uit, toch? De Kardashian-Jenner familie bewijst opnieuw dat ze weten hoe ze kerst in stijl moeten vieren. Dus, welke inpakstijl heeft jouw hart gestolen?