Heerlijk eten en de beste gastvrijheid: het recept voor een heerlijk avondje uit. Behalve bij Karen’s Diner. “Great Burgers & Rude Service“, is namelijk hun motto. Hun doel is om zo onbeschoft mogelijk tegen je te zijn. Vergeet je geen fooi mee te nemen? Want Karen’s Diner is in Nederland!

Bron: @karensdinerofficial

De naam Karen

Voor de mensen die niet verslaafd zijn aan social media: de naam van het restaurant is er niet zonder reden. De naam Karen wordt gezien als een stereotype naam om een bepaald type vrouw uit te lichten. Vaak wordt hier bevoorrechte middenklasse-vrouwen mee bedoeld die verbitterd naar de wereld kijken en mensen respectloos behandelen. Je weet wel, dat soort vrouwen. Ja, Karens.

Karen’s Diner Amsterdam

Wie regelmatig op TikTok scrolt, is het misschien als eens tegengekomen. Beelden waarin het personeel hun klanten als stront behandeld. Veel mensen schrikken als ze de filmpjes zien, maar niets is minder waar. Het is juist de bedoeling van Karen’s Diner om ‘onbeschofte bediening’ te hebben. Maar wat kan je dan verwachten? De slechtste, grofste en meest brutale bediening van je leven! Wie daar iets lekkers wilt gaan eten, kan maar beter een dikke huid hebben. Want middelvingers en opmerkingen over je kleding die je draagt, dat is allemaal doodnormaal bij Karen’s Diner.

De pop up-vestiging in Amsterdam is open van 1 juli tot en met 30 september. De locatie is nog geheim en wordt kort voor je bezoek bekend gemaakt. Het duurt niet heel lang tot 30 september, maar niet getreurd! Want er komt een tweede release datum. Hou de Hidden website in de gaten, en voor je het weet zit je daar met een overheerlijke burger en verschrikkelijk personeel. Zo leuk om mee te maken!

Effe een kiekje

Vind je het maar spannend en weet je niet wat je kunt verwachten? No stress, wij geven je even een impressie hoe het er daar aan toe gaat. Ga jij er heen? En wie neem je mee?

@xixiplease

Part 2 gets better lol #karensdiner #karensdinerau

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

@tomjamesr

#karensdiner #fyp

♬ original sound – Tom James

 

@ionakimberley

i wanna go back already🤣🤣🤣 #karensdiner #karensdinerbirmingham #karens

♬ original sound – iona