We krijgen steeds meer duidelijkheid: een Avatar 2 film ligt op de loer en dit kunnen we verwachten. Actrice Kate Winslet speelt de rol van het nieuwe karakter ‘Ronal’ in Avatar 2. We weten nog vrij weinig over het personage, maar kunnen dankzij de vele nieuwtjes die de laatste maanden naar buiten zijn gebracht wel het een en ander vertellen. Ben jij ook een Avatar fan?

@avatar
@avatar

Update Avatar

Jake Sully (Sam Worthington) is een verlamde oorlogsveteraan in de toekomst, die met enkele anderen naar de maan Pandora wordt gebracht. De mensheid wil daar waardevolle grondstoffen uit de grond halen. Deze planeet wordt echter bewoond door de Na’vi, een mens-achtig ras met hun eigen taal en cultuur. De Na’vi doen er alles aan zich te beschermen tegen de mensen. Sully raakt betrokken bij hun vrijheidsstrijd, en wordt ook verliefd op één van hen. Hij moet uiteindelijk kiezen tussen het menselijk ras of de Na’vi.

Rifmensen

En nu dus door naar deel twee. In dit deel maken we kennis met Ronal (Kate), wie behoort tot de Metkayina, Na’vi die op de riffen van Pandora leven. Hun clan wordt beheerst door een man genaamd Tonowari. Verder weten we dat het personage van Winslet vleugels heeft of gebruikt. Dat weten we dankzij setfoto’s die naar buiten zijn gebracht, en een Na’vi ceremonie laten zien. De kans lijkt groot dat Winslet daarmee een van de wat meer mystieke Na’vi speelt, die een duidelijke band met moeder natuur heeft.

Adem inhouden

Kate heeft voor haar rol als Ronan behoorlijk moeten trainen. Zo is het belangrijk dat ze aardig wat lucht kan verzamelen om onder water te blijven. Producent Landau plaatste een foto van Kate, die op dat moment onder water is.“Ik moest leren freediven om die rol in Avatar te spelen, en dat was gewoon ongelooflijk. Het langste dat ik mijn adem inhield was 7 minuten en 14 seconden. Echt een gekke, gekke bedoening,” aldus Winslet.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jon Landau (@jonplandau)

Er wordt gewerkt aan maar liefst vier Avatar-films in de franchise. De eerste van die vervolgen staat gepland voor release in december 2022.

Lees ook: Wait what?! Komt er een spin-off van Modern Family?