Katja Schuurman was eerder getrouwd met acteur Thijs Römer en kreeg vervolgens een relatie met chef-kok Freek van Noortwijk. Inmiddels is dit allemaal verleden tijd, want Katja heeft een nieuwe liefde. Enne, hij is echt ontzettend knap, dus lees snel verder.

Dit is de nieuwe lover van Katja Schuurman

Ondanks Katja haar scheiding met Freek van Noortwijk is de actrice in de liefde blijven geloven – en met succes. Katja liet dit weekend voor het eerst haar nieuwe lover aan de buitenwereld zien. Op Instagram deelt Katja dan ook een foto van haar vrienden en haar nieuwe lover en schrijft daarbij: “Ja joh, gewoon het allerlekkerste festival! Met mijn vriendjes en ja, met mijn liefje!”

Zo te zien was Katja dit weekend naar Wildeburg en had ze een leuke tijd met haar vrienden en nieuwe vlam. Maar wie van de mannen op de foto is nou eigenlijk de nieuwe vriend van Katja?

Wie is de nieuwe lover van Katja?

Het gaat om de 29-jarige Niek Schrijvershof uit Pijnacker die we helemaal rechts op Katja haar Instagram-foto kunnen zien. Zo te horen is Katja smoorverliefd op deze Niek, want in de podcast Schuurman & Spigt liet Katja eerder al weten dat er een special
someone in haar leven was. Volgens Katja was ze een tijdje geleden door de lente in een good mood, maar deze goede bui kwam ook doordat de actrice een aantal dagen van de lente samen met een hele leuke man mocht doorbrengen.

Daar bleef het niet bij, want ook deelde Katja dat ze weer een roze bril op heeft en alles er weer vrolijk en gelukzalig uitziet sinds haar scheiding. Wij wensen Katja veel geluk in de liefde!

Lees ook: Katja Schuurman vertelt details over scheiding met Freek van Noortwijk