Het is soms even zoeken voor BN’ers en influencers: wat vinden volgers nou echt leuk om te zien? Je moet gewoon eh… creatief zijn! Katja Schuurman probeert meer volgers aan te trekken, enne dat doet ze door topless in de zee te poseren.

Katja Schuurman naakt
Bron: @katjaschuurman

Sociaal experiment

We kunnen ons voorstellen dat wanneer je volgers achteruitgaan (waardoor ook je bekendheid), dat je even in paniek raakt. Wat doe je nu? Katja Schuurman probeerde iets nieuws. Op Instagram plaatst de brunette een prachtige foto in het water waarin ze he-le-maal uit de kleren gaat. “Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt”, schrijft ze bij de foto.

Normaal gesproken plaatsen bekendheden zulke foto’s omdat ze dat al regelmatig doen, maar voor Katja is dit een nieuw iets. Ze is gewoon helemaal uit haar schulp gekropen! En wat heeft ze een een eerste powerfoto geplaatst! Of dit een begin is van haar OnlyFans-era, weten we niet maar ze ziet er in ieder geval prachtig uit!

Heeft het gewerkt?

Of ze daadwerkelijk hier mee meer volgers aan heeft getrokken, moet nog blijken. In de comments regent het in ieder geval met hartjesogen en super leuke reacties. “Als t werkt laat weten”, schrijft presentatrice Nicolette Kluijver. “Nou ‘t is dat ik je al een tijd volgde, maar anders had ik het wel geweten”, reageert Jamie Trenite onder de post. Ook Domien Verschuuren vind dit geweldig en schrijft: “Dit ga ik ook proberen”. 

Maar niet iedereen vind het even leuk, zo reageren er een hoop volgers dat ze dit bericht maar niks vinden. “Is dit jouw schreeuw om nieuwe volgers te krijgen? Komt een beetje wanhopig over met alle respect! Katja, sla je hiermee niet een tikkie door?”, vraagt iemand zich af. “Serieus? …Bye bye……”, schrijft een ander. Naja, die volger is ze sowieso kwijt.