Ben jij een kattenmens? Dan hebben wij goed nieuws! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat kattenmensen slimmer zijn en meer over de wereld weten. Ook ben je meer open minded en zelfs beter in bed. Klinkt allemaal positief toch? Benieuwd wat je nog meer bent? Wij zetten het op een rijtje!

18809114_210693899450342_6834176103406370816_n

Het onderzoek

Uit onderzoek van de Carrol University is gebleken dat kattenmensen wel degelijk slimmer zijn. Ze vroegen 600 studenten of ze zichzelf zouden identificeren als hondenmens of kattenmens en welke kwaliteiten ze het aantrekkelijkste vonden aan hun huisdier. Het blijkt dat 60 procent zichzelf een hondenmens noemt en 11 procent een kattenmens. De rest zei dat ze beide dieren leuk vonden, of niet zo dol op dieren zijn. Hondenmensen vonden het gezelschap de belangrijkste eigenschap van hun hond, terwijl kattenmensen de aanhankelijkheid het belangrijkste vondden. Het is mogelijk dat mensen een dier uitkiezen op basis van hun eigen persoonlijkheid. Katten worden vaak gezien als onafhankelijke dieren die voorzichtig zijn met anderen en erg op zich zelf zijn. Waarschijnlijk ben jij dat als cat lover dus ook!

Je bent mysterieus

Ik was toch open minded? Klopt! Het ene moment ben je een open boek, maar het andere moment kan je juist erg mysterieus zijn. Mannen vinden dit vaak erg aantrekkelijk, omdat ze veel moeite moeten doen om je te leren kennen.

Je bent open minded

Als kattenmens heb je er geen probleem mee om te experimenteren. Je zal niet iets snel raar vinden en je staat er altijd voor open om nieuwe dingen te proberen.

Je bent eigenwijs

Het is niet zo gek dat je eigenwijs bent, want dat heb je duidelijk van je kat. Je trekt dus graag je eigen plan en je volgt niet zomaar alle regeltjes op. Ook geloof je niet meteen wat andere mensen tegen je zeggen.

Je bent beter in bed

Huh what? Ja echt. Omdat jij open minded bent, sta je er voor open om te experimenteren tussen de lakens. Jij zoekt vernieuwing op en zit er echt niet op te wachten om steeds hetzelfde standje te gaan uitvoeren. Best een goede eigenschap toch?

Krijg je nooit genoeg van katten? Bewijs dat katten vloeibaar zijn.