Gisteravond maakte Katy Perry haar entree bij de iHeartRadio Music Awards, en we moeten het écht even over haar outfit hebben. Een jurk die het allemaal heeft: coquette en goth. Spraakmakend was-ie zeker.

katy perry in gewaagde jurk
Bron: @katyperry

Tussen coquette en punk

Katy Perry verscheen in een enorm gewaagde outfit op de iHeartRadio Music Awards gisteravond. De zangeres droeg namelijk een doorschijnende visnetjurk die bij elkaar gehouden werd met niets anders dan rode fluwelen strikken. Een hele spannende keuze, maar als iemand het kan hebben, dan is het Katy wel. Stralend en schitterend maakte ze haar entree. Ze droeg de jurk heel nonchalant – ja het kan blijkbaar echt – met een paar zwarte, kniehoge laarzen, een grote zonnebril, goede oorbellen en een zwart lingeriesetje. De outfit was de perfecte combinatie tussen coquette en punk. Wij hadden de combi nog niet gemaakt, maar: het werkt. Of iedereen er mee weg zou komen? Waarschijnlijk niet. Maar de reacties op Katy en haar outfit waren enkel positief en enorm lovend. En wij kunnen niet anders dan het daar ontzettend mee eens zijn.

Taylor Swift won Pop Artist of the Year

De iHeartRadio Music Awards is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door iHeartMedia, een Amerikaans mediabedrijf dat onder andere radiozenders bezit. Het is bedoeld om prestaties in de muziekindustrie te erkennen en te vieren. Ook worden er prijzen uitgereikt als ‘artiest van het jaar’, ‘lied van het jaar’, en ‘beste artiest’. Dit jaar sleepte Taylor Swift de Award voor Pop Artist of the Year, Beyoncé won de Music Innovator Award, en Selena Gomez en Rema wonnen de Best Collaboration Award.

Terug naar Katy. Tijdens het evenement zegt ze tegen Jimmy Kimmel: “Het gaat een heel spannend jaar worden worden voor alle popster-meiden. Laten we zeggen dat ik ruimte creëer voor mijn nieuwe, grotere vleugels.” Ook sprak ze haar verlangen uit om meer te gaan optreden. Wij zijn ontzettend benieuwd naar alles wat er nog komen gaat.

Dit wil je ook even lezen: Katy Perry verklapt hoe haar lover Orlando Bloom in bed is…