Een hele hoop speculatie, maar nu heeft Kendall herself het toch bevestigd. Ze heeft inderdaad iets met de 24-jarige basketbalspeler Devin Booker. Het model deelde op Valentijnsdag een foto op haar Instagram waarop ze in de armen van de speler, die voor Phoenix Suns speelt, ligt. How adorable!

Speculaties

Er gingen al maanden geruchten dat de twee een setje waren, maar Kendall en Devin hielden zelf de lippen stijf op elkaar. Een bron wist eerder deze maand aan Entertainment Tonight te melden dat het stel erg close was geworden. Kendall koos het perfecte moment uit om het heugelijk nieuws te delen, namelijk op Valentijnsdag!

KENDALL fem fem
@kendalljenner Instagram

“Er zijn aan beide kanten geen enorme verwachtingen of verplichtingen. Vooral Kendall heeft een volle agenda en brengt ook graag tijd door met familie en vrienden en Devin heeft daar veel begrip voor. Maar ze zijn in de afgelopen maanden dichter naar elkaar toegegroeid.” Aldus de inside bron.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Book (@dbook)

Scott Disick

Kendall was niet de enige die dit weekend een relatie bevestigde. Ook Scott Disick, de ex van Kourtney, plaatste een paar foto’s van een etentje met hem en zijn nieuwe vriendin Amelia Gray Hamlin.

Lees ook: Gigi Hadid deelt haar zware bevallingsverhaal