Kendall Jenner kreeg onlangs bakken kritiek over haar heen, op één van haar recente Instagramfoto’s. Mensen zeggen dat ze haar hand gefotoshopt zou hebben en dat zou niet goed gelukt zijn. Het model legt na alle reacties uit wat er precies verkeerd is gegaan, in haar zogenaamde photoshop fail. Was het een fail of niet?

kendall jenner photoshop fail
Bron: Pinterest

Kritiek

Kendall krijgt vaker kritiek op haar foto’s die ze plaatst op Instagram en over haar photoshop fails. Op een recent geplaatste foto kreeg ze ook weer bakken kritiek over haar heen. Volgens mensen zal ze haar handen hebben bewerkt, omdat het er ‘enorm groot’ uitziet. In de foto zou haar hand er groot en uitgerekt uitzien. Het beeld ging al snel viral en mensen hadden er verschillende meningen over. Op TikTok plaatste mensen reactie video’s of het een photoshop fail zou zijn of niet. Na alle kritiek besloot het model toch wat uitleg erover te geven.

Reactie

Haar beste vriendin, Hailey Bieber plaatste een filmpje op Instagram waarin ze samen met Kendall haar hand ‘bestuderen’. “Kijk hoe haar handen er ook in het echt uitzien”, zegt ze terwijl Kendall in verschillende posities haar hand laat zien. “Dit is live. Dit zijn livebeelden van haar hand.” Kendall kan er gelukkig alleen maar om lachen en het lijkt erop dat ze zich niet heel druk maakt om de situatie. Haar handen zijn gewoon groot en daar kan ze niks aan doen, legde ze uit.

Hieronder zie je de video die Hailey geplaatst had op Instagram.

@xbecka94 LIVE FOOTAGE OF THE HAND😂 #haileybieber #kendalljenner #fyp #viral ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Uit de comments blijkt dat andere mensen er ook om kunnen lachen, maar er zijn ook een paar die nog steeds geloven dat het een photoshop fail zou zijn.