Kerstmarkten, wij houden ervan. Ook al betekent het dat het koud is, er heerst een bepaalde sfeer waar wij blij van worden. Lichtjes overal waar je kijkt, warme chocomel en de leukste spulletjes. En van 22 december tot 1 januari wordt de RAI omgetoverd tot De Amsterdamse Winterparade waar jij het ultieme kerstgevoel van krijgt.

kerstmarkt-amsterdam-rai-femfem

Het ultieme kerstgevoel onder één dak

Een schaatsbaan, een Christmas Cinema, een Beer Village, sauna’s, jacuzzi’s en een foodmarket, je vindt het allemaal tijdens de mega grote kerstmarkt in de RAI in Amsterdam. 12 dagen lang kun jij hier het ultieme kerstgevoel ervaren. Kijk uit over Amsterdam vanuit de top van het 50 meter hoge reuzenrad, om vervolgens weer op te warmen in de heerlijk warme jacuzzi.

12 dagen lang, de hele dag kerst

Persoonlijk vind ik het altijd jammer dat de kerst maar 2 dagen duurt. Maar met deze enorm kerstmarkt is het 12 volle dagen lang kerst en daar worden wij blij van. Van ’s ochtends tot ’s avonds is er van alles te beleven. Geniet van je heerlijke warme chocomel terwijl je marshmallows aan het roosteren bent, om vervolgens te struinen over de gezellige kerstmarkt en te eindigen bij het grote winterfeest in The Beer Village met vrienden. Denk aan schnaps, glühwein, karaoke en de beste dj’s en live muzikanten. Oftewel: hier wil je bij zijn. Dus koop snel je tickets.

Naast glühwein is er nu ook glühgin! Hopen dat ze die ook op deze kerstmarkt verkopen..