Voor degene die Khloé Kardashian kennen, weten dat ze regelmatig in de sportschool te vinden is. En dit heeft haar blijkbaar een enorm resultaat opgeleverd. Khloé post een voor- en nafoto van haar fitness journey en het resultaat is enorm. Wat een killer body!

Keeping Up with the Kardashians

Khloe is bekend geworden van de realityserie Keeping Up with the Kardashians. 20 seizoenen hebben wij mee kunnen genieten van het gekke leven wat alle Kardashians leiden. Wij hebben iedereen echt kunnen zien opgroeien. Zo zie je ook een grote progressie bij Kloé Kardashian haar lichaam met eerdere seizoenen vergeleken met nu.

Page Six
Page Six

Nieuwe progressie

Dat Kloé Kardashian in haar leven best wel bezig is met voeding en sporten wisten we al door haar Instagram en de serie Keeping Up with the Kardashians, maar nu laat ze wel een hele grote progressie zien. Zo laat Kloé op haar Instagram zien dat zij drie maanden lang duidelijk veel aandacht heeft besteed aan haar rugpieren en armspieren.

Before en after

Het resultaat wat Kloé Kardashian laat zien op haar Instagram is niet zomaar vanzelfsprekend! Ze heeft een before- en afterfoto geplaatst waar ze dezelfde houding aanneemt en waar jij precies het verschil kan zien!

Reacties op de verandering

Onder de Instagram post van Kloé zijn wel heel veel reacties geplaatst. Zo wordt er al “mijn held” onder gereageerd! Verder geven mensen aan dat ze er fantastisch uitziet en dat ze een echte doorzetter is.

Iemand reageert ook onder de post : “Heb je zo hard gewerkt omdat Kendall Jenner je verslagen had met armpje drukken?” Zo werd Kloé Kardashian inderdaad verslagen in een aflevering van Keeping Up with the Kardashians met armpje drukken van haar zusje Kendall Jenner. Zou Kendall nu nog steeds Kloé kunnen verslaan met armpje drukken?

Wat vindt jij van de nieuwe veranderingen van Kloé Kardashian haar lichaam?

Lees ook: Kloé Kardashian onherkenbaar in fotoreeks op Instagram