Is het jullie ook opgevallen dat Khloé steeds een pleister op haar gezicht draagt? Tijdens de Balenciaga Summer 23 Collection fashion show, viel het fans op dat Khloé een pleister op haar wang had. Veel fans dachten dat het bij het thema van Balenciaga hoorde, but it’s not. Khloé vertelt op Instagram wat de reden was achter de pleister.

Khloé-Kardashian-tumor
Bron: @khloekardashian

Een kleine bult

Helaas hoorde de pleister van Khloé niet bij haar outfit. Was het maar zo. Khloé vertelt dat ze een klein bultje in haar gezicht opmerkte, waarvan zij dacht dat het gewoon een puist was. Na zeven maanden realiseerde ze zich dat het geen pukkel was, dus liet ze een biopsie doen. Na twee biopsies te hebben gedaan, zei de dokter dat ze met spoed een operatie moest ondergaan. Ze moest een tumor uit haar gezicht verwijderen.

De operatie ging goed en Khloé is dankbaar voor haar dokter. Ze laat weten dat we haar nu een tijdje met een pleister zien lopen en uiteindelijk, wanneer zij er klaar voor is, ook met een litteken.

Khloe-Kardashian-tumor
Bron: @khloekardashian

Laat je checken

Khloé laat weten dat ze dit alleen deelt, zodat iedereen alert is en zich regelmatig laat checken. ”I am someone who wears sunscreen every single day, religiously so no one is exempt from these things. Please take this seriously and do regular self-exams as well as your annual checkups”, waarschuwt Khloé. Gelukkig gaat het nu goed met Khloé en is ze nu aan het genezen.

Tijdens haar genezing kunnen wij genieten van hoe goed Khloé haar pleister verstopt. Bij elke outfit leek haar pleister te horen bij haar look. Vooral bij de Balenciaga Summer 23 Collection. Khloé bedankt haar make-up artist hiervoor. ”Need to give a shout out to @ash_kholm who has been dealing with my bandages face for weeks and weeks now, and she still has been killing the make-up game’‘, deelt Khloé in haar Insta stories.