Ja hoor, we kunnen weer smullen van The Kardashians, want vandaag is het tweede seizoen op Disney+ verschenen. In de eerste aflevering praat Khloé Kardashian over haar pasgeboren zoontje.

Bron: @khloekardashian

Radiostilte

Vorige maand maakte Khloé bekend dat zij en haar ex Tristan Thompson hun tweede kind samen hebben gekregen met hulp van een draagmoeder. Het kindje werd verwekt net voordat het stel uit elkaar ging. Khloé kwam er namelijk achter dat Tristan wéér ontrouw is geweest, en nu ook nog eens een kindje van diezelfde vrouw verwachtte. Ja, dat was even slikken. Er is een lange radiostilte geweest in die periode, maar nu praat ze erover in het nieuw seizoen: “Sinds december voelt het alsof er een donkere wolk boven mijn hoofd hangt. Elke dag voelde ik me depressief en verdrietig, maar nu mijn zoon er is kan ik doorgaan met mijn leven en weer genieten”.

Het is niet de eerste keer dat Tristan ontrouw is geweest, in 2018 gebeurde het namelijk al een keer. Khloé gaf de relatie een tweede kans, voor het bestwil van hun dochtertje True. Helaas was Tristan opnieuw niet eerlijk, waardoor het hele riedeltje opnieuw begon. Alleen dan erger: want niet alleen is hij opnieuw vreemdgegaan, maar heeft hij een andere vrouw zwanger gemaakt.

“Ik kan nu eindelijk beginnen met het verwerkingsproces. Ik kan nu beginnen met het leven met twee kinderen”, vervolgde ze. “Dit is dag één en het is het begin van een positieve, gelukkige en mooie periode”, vertelt Khloé tegen de camera.

The Kardashians

Mar goed nieuws is er wel, want The Kardashians zijn back. Elke donderdag kunnen we weer klaar zitten voor een intiem inkijkje in het leven van de beroemde Kardashian- en Jenner familie. Heel lang zijn ze niet weggeweest, want het eerste deel van hun gloednieuwe realityserie is niet heel lang geleden uitgekomen. Maar wat kunnen we van dit seizoen verwachten?

In dit seizoen kunnen we een heleboel dingen verwachten, as usual. We zullen de preps voor de bruiloft van Kourtney en Travis zien, de nieuwe baby van Kylie maar dus ook van Khloé en zoals gewend: drama. In de trailer zien we wat sneek peeks van het Met Gala-optreden. Ook zullen we Pete Davidson (wat inmiddels het ex-vriendje van Kim is) te zien krijgen in dit seizoen. Neem wat popcorn en geniet van de allereerste aflevering!