Wanneer je een Kardashian bent, dan kan het eigenlijk nooit normaal gaan. Zo blijkt ook uit het nieuwste bericht van de woordvoerder van Khloé Kardashian. Khloé verwacht namelijk samen met ex-lover Tristan Thompson een tweede kindje. Deze baby kan anytime soon geboren worden en komt via een draagmoeder ter wereld. Gaat dit je allemaal iets te snel? Wij leggen het aan je uit.

Khloé Kardashian
Bron: @khloékardashian

Khloé en Tristan

Khloé en Tristan waren een lange tijd een gelukkig stel en kregen samen dochtertje True. De relatie van de twee bleek echter iets minder steady toen Khloé erachter kwam dat Tristan het ook gezellig had met andere dames. Sterker nog, hij verwekte zelfs een kindje bij zijn personal trainer. Dit gebeurde afgelopen december, waarna Khloé definitief een punt achter de relatie zette. De twee zouden geen koppel meer zijn, maar enkel de co-ouders van True.

Zwangerschapsgeruchten

Ondanks dat de twee niet meer samen zijn, klonken er al een tijdje zwangerschapsgeruchten rondom Khloé en Tristan. Weird, want Khloé bleef op Instagram foto’s van haar loeistrakke buik posten en een zwangerschap leek daarom vrij onmogelijk. Toch bleken de geruchten te kloppen, zo meldt een woordvoerder van Khloé aan E! News. 

“We kunnen bevestigen dat True een broertje of zusje krijgt dat is verwerkt in november. Khloé voelt zich ontzettend dankbaar en gezegend voor de bijzondere draagmoeder. We vragen om vriendelijkheid en privacy zodat Khloé zich op haar gezin kan focussen.”

Back together?

De geruchten rondom een zwangerschap bleken dus helemaal te kloppen. Khloé en Tristan verwachten sinds november een kindje, maar deze roze wolk werd in december behoorlijk verpest door de actie van Tristan. Of de twee nu weer bij elkaar komen? Daar lijkt het niet op. Een bron vertelde namelijk aan US Weekly dat Khloé het gezellig met een andere man heeft.

Lees ook: Khloé Kardashian showt before- and after foto van fitnessjourney