Kourtney Kardashian staat bekend om haar extreem gezonde lifestyle. Met deze lifestyle wil ze ook haar kinderen opvoeden. Niet iedereen is het daar helemaal mee eens. Ze laat haar kinderen op een hele andere manier denken over junkfood en ander ongezond eten. Dit vertelt ze met trots aan Wall Street Journal. Haar fans hebben daar echter een duidelijk mening over.

Bron: @kourtneykardash

Gezonde lifestyle

Sinds de bevalling van haar eerste zoon Mason is Kourtney op haar voeding gaan letten. Ze volgt sindsdien een overwegend veganistisch dieet. Naast haar dieet, hield ze zich in het eerste seizoen van The Kardashians bezig met een Ayurvedische reiniging. Hierbij was een vrijpartij, cafeïne, alcohol of suiker verleden tijd.

Kourtney let ook heel streng op de voeding van haar kinderen. Zo mogen de kinderen geen gluten, zuivel of suiker eten. Aan Wall Street Journey vertelt ze trots dat Mason tegen haar zal zeggen: “Iemand is slecht omdat hij mij cheetos gaf.” De kinderen hebben dus een duidelijke kijk op ongezonde eten.

Reacties van fans

De Kardashian-fans vinden de extreme eetgewoontes die ze haar kinderen aanleert, echt niet kunnen. “Kourtney moet oppassen dat ze haar kinderen geen slechte relatie met eten laat ontwikkelen”, zegt iemand. De meeste fans zijn daar helemaal mee eens. Zo zijn er meerdere fans die hun mening erover delen.

Iemand zegt ook: “Kourtney is trots op haar zoon Mason, omdat hij zegt dat anderen die junkfood eten slechte mensen zijn. Kourtney had haar kinderen niet moeten leren om de mensen die ongezond eten, te beoordelen en hen automatisch slecht te noemen. Puur vanwege het feit dat zij dit soort voedsel niet toestaat.”

Iemand deelt zelfs zijn eigen ervaring over dezelfde soort opvoeding. De fan laat weten er een eetstoornis aan over te hebben gehouden. De fan eindigt zijn post met thanks mom.