We wisten al een tijdje dat Hollywoods bekendste liefdeskoppen zou gaan scheiden, het was immers het nieuws van dé week. Kanye West (43) en Kim Kardashian (40) zetten na jaren een punt achter hun huwelijk. Van een rustig uit elkaar gaan lijkt geen spraken, want Kayne is niet van plan om zijn kids achter te laten in Los Angeles. Oeps…

kim kayne FEM FEM

Waar gaan de kids heen?

Het sprookjeshuwelijk van Kim en Kanye is nu echt voorbij. De volgende kwestie is natuurlijk hoe ze hun miljarden, villa’s, bedrijven en kinderen gaan verdelen. Het powerkoppel kreeg tijdens hun samenzijn namelijk vier koters, North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1). Nu is er een nieuw probleem: waar gaan de kids heen?

Kanye wil niet dat vier kinderen opgroeien in Los Angeles en hij doet wat hij kan om ze daar weg te halen. Een inside bron vertelt: “Kanye is helemaal klaar met het leven in L.A., hij vindt dat iedereen en alles nep is. Hij wilt zijn kinderen niet in die toxic omgeving opvoeden.”

Het schijnt dat Kayne een woning wil laten bouwen vlak buiten LA. Dit zou dan de nieuwe plek worden waar hij zijn kinderen wel laten wonen.

Kim’s patience level is very high at the moment. Aan het einde van de dag wilt de Kardashian mom het gezin niet opsplitsen en gaat daar graag met Kayne over in conclaaf. Ze zou prima openstaan om Kayne vaak te bezoeken in zijn nieuwe woning, maar niet om fulltime te wonen.

Achja, het is even afwachten hoe dit verhaal gaan eindigen. Hopelijk krijgen de kinderen er niet téveel van mee!

Leuker nieuws horen? Michelle Obama deelt foto’s van haar mini-versies!