Wie hele scherpe ogen heeft, kon in de Expeditie Robinson-aflevering van afgelopen maandag iets heel opmerkelijks spotten. Ineens doken er onbekende mensen op, wat deden ze daar?

Bron: Expeditie Robinson

Onbekende mensen

De aflevering van afgelopen maandag was zoals verwacht, fantastisch. Harry Piekema, Mike Weerts en Thijs Boermans vertegenwoordigen hun kamp tijdens het captainsduel. Hoe verschrikkelijk spannend was het tussen Harry en Thijs dan? Met z’n tweeën stonden ze te strijden om die drie loodzware zakken omhoog te houden. Door een foutje van Harry, won Thijs uiteindelijk. Maar jeetje, dat was op het nippertje. Congrats team paars!

Vooraf, terwijl presentator Rick Brandsteder de spelregels uitlegde, doken er ineens wat mensen op. Journalist Dennis Jansen en een collega merkten dit op. “Toeschouwers? Crewleden? Andere kandidaten? Collega Mark ontdekte pottenkijkers in de bosjes! Wie keken er toe bij deze proef?”, schreef de journalist op Twitter. Het groepje is helemaal rechts te zien in de foto, je moet wel goed kijken om ze te kunnen spotten. 

Twitter

Mensen op Twitter maken zich daar niet heel druk over. “Misschien mensen van de crew. Buiten de kandidaten en presentators wemelt het daar van de medewerkers van het programma. Die de volgende opdrachten klaar zetten enz. Maar dat niet de bedoeling dat wij dat zien”, schrijft een volger. “Denk dat het die gasten zijn die de bootjes heen en weer brengen”, schrijft een ander. Wat denken jullie wie die onbekende mensen zijn?

Waarschijnlijk was dit een foutje, want niet alleen in Hollywood maar ook in ‘Hillywood’ gebeuren dit soort foutjes. Maar voor hetzelfde geld krijgen de deelnemers (en wij uiteraard) een grote verrassing. Het einde van de aflevering bezorgde de survivalers een enorme shock.