We found our dream house! Wij zijn vast niet de enige die een guilty pleasure hebben voor het zoeken naar huizen op Funda. Because. we. are. guilty. Onlangs kwamen we tijdens een rustige zoeksessie dit pareltje van een huis tegen. Mocht Kim Kardashian ooit naar ons pittoreske landje willen verhuizen, dan zal dit zeker een woning voor haar zijn. Menig interieurliefhebber zal op het design en ontwerp toch wel behoorlijk lekker gaan. Wat je er allemaal in terug vindt? Dat vertellen we je maar al te graag….

Inside the house

Het huis heeft drie etages!!! die ruim zijn ingericht, met glad gestucte muren en hoge plafonds, voorzien van alle gemakken. Het huis beschikt over een riante open keuken met extra groot keukeneiland. De ruime open keuken met wit Calacata marmer ultra groot kookeiland is voorzien van een moderne keukenapparatuur zoals: Siemens inbouwapparatuur: Liebherr wijnkoeler (oh my god), grote vrieskast en koelkast, Quooker met zowel koud, kokend als bruisend water, laatste Bosch technologie inductie kookplaat met Bora afzuigsysteem. Hier zul je zeker veel kookplezier beleven.

funda-huis-4
Foto via Funda

Verder zijn er in het huis twee luxe badkamers, die van wand tot vloer gemaakt zijn van marmer, drie slaapkamers, is er een prachtige tuin en tot slot een lift! (hoe coooool). De vloeren beschikken over vloerverwarming, heerlijk voor in de winter, en er ligt een keurig gelegd eiken visgraatparket. Het tuinhuisje is naar eigen zeggen gemakkelijk om te toveren tot een sauna, werk- of hobbyruimte. Om toch wel het huis compleet te maken beschikt het over een gigantische inloopkast. Dit. is. echt. niet. normaal.

funda-huis-12
Foto via Funda

Ook over de ruime woonkamer mag even iets gemeld worden. De lichte kleuren in combinatie met goudtinten geven het huis een chique uitstraling. Er is zelfs genoeg zitruimte om je hele vriendinnengroep te positioneren. Stel je voor dat je hier op een winterse avond, met genoeg popcorn, filmavondjes kunt doen. Winnen winnen winnen!

Foto via Funda
Foto via Funda

Genoeg over het huis. Laten we maar snel even deze prachtige foto’s met jullie delen, want deze zeggen meer dan 1000 woorden.

funda-huis-1 funda-huis-6 funda-huis-7 funda-huis-8 funda-huis-2 funda-huis-16 funda-huis-9 funda-huis-3 funda-huis-10 funda-huis-7 funda-huis-11 funda-huis-13 funda-huis-14 funda-huis-15

Toevallig binnenkort een verhuisdag op de planning staan? Met deze tips zal het soepeltjes verlopen!