De kledinglijn van Kim Kardashian, SKIMS, is op dit moment een van de meest gewilde kledinglijn op de markt. Het zorgt ervoor dat alle curves van een vrouw mooi worden gevormd. Nu heeft Kim een nieuw kledingstuk aan haar collectie toegevoegd en dit is nogal eh… bijzonder.

SKIMS

In het afgelopen jaar is er een nieuwe trend onder celebrities. Namelijk kledingstukken met cut-outs. Kim focust met SKIMS op het in vorm brengen van je lichaam. SKIMS bestaat niet alleen uit ondergoed, maar ook shapewear en uitgaanskleding. And we all know dat Kim van gewaagde kledingstukken houdt. Of het nou doorzichtig of alleen met tape is, Kim is van de partij. Nu de cut-out een trend is, heeft Kim besloten dit ook aan haar kledinglijn toe te voegen net als Lizzo en Rihanna hebben gedaan.

Kim post een foto met de nieuwe jurk. Als caption staat er: ”Flash een beetje huid in slanke, sexy jurken met kiekeboe-uitsparingen. Smooth Lounge wordt op vrijdag 28 oktober om 9.00 uur PT / 12.00 uur ET gelanceerd.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims)

Kiekeboe!

Als je snel kijkt lijkt het niet op een bilnaad, maar op een decolleté. Hoe grappig het ook is, we moeten wel toegeven dat het eigenlijk wel wat heeft. Het straalt spice uit, op een gewaagde manier. We like it. Wat de fans ervan vinden? Die vinden het hilarisch. Hier zijn een paar reacties die je aan het lachen maken: “HELP I SEE THE MOON”, “Y’all know damn well what you were doing when you called this a ‘keyhole’ dress”,  “Girl we just want long sleeves it’s winter.”

Tussen de grappige reacties zitten er ook paar mensen die de trend geweldig vinden. Wat vind jij? Durf jij deze jurk aan te trekken?