We zijn wel wat gewend van Kim Kardashians bilpartijen, maar van deze shoot slaan we steil achterover. Haar bum en unieke look breekt het internet en maakt een statement look.

The American Dream

Keeping Up With The Kardashians, grote bedragen geld, fillers en botox. Kim Kardashian staat om een heleboel dingen bekend, maar we kennen haar natuurlijk aan haar donkere Armeense lokken en haar volle brows. Toch wilde het Interview Magazine net een andere look geven aan Kim voor hun cover. Het thema van het septembernummer is: The American Dream. En ja… dat is Kim!

Statement

De blonde haren en gebleekte wenkies zijn amazing, maar dat is niet de reden dat onze monden wide open vallen. We hebben Kim al vaker blond gezien, en dat ze het rockt weten we allemaal! Het cheecky tweedelige spijkerset, de herenslip met open achterkant en de manier hoe Kim precies weet haar lichaam te poseren: een behoorlijke statement look, als je het ons vraagt.

Meningen

“Oh mijn god. Ik vond het geweldig”, zegt Kim in het bijbehorende interview “Het voelde goed om samen te werken met Nadia Lee Cohen, de fotograaf van de shoot. Ze is de eerste fotograaf met wie ik echt voluit ben gegaan. Het team had zoiets van: geen jockstrap. En ik had zoiets van: kom op. Dit is wat ik doe.” Ik doe het het beste als ik het negeer en doe wat ik wil. Dus ik ben blij dat we het gedaan hebben.”

Kims fans waren net iets minder enthousiast in vergelijking met de celeb. “Kim, where did you go? Doesn’t look like you“, reageert iemand. Anderen zeggen: “Idk why but this makes me uncomfy“, en “Why did i think this was Jeffery Star“. Oordeel zelf maar, wij vinden Kim er hartstikke gaaf uit zien!

Bron: @kimkardashian