Kim Kardashian werd onlangs officieel uitgeroepen tot miljardair en eigenlijk verbaast het ons helemaal niet. De welbekende Kim K heeft het namelijk goed voor elkaar en weet inmiddels precies hoe ze haar centen het beste kan verdienen. Dat resulteert natuurlijk in een bizar hoog vermogen – en dat vermogen blijft maar groeien, want ze verdient behoorlijke bedragen. Per seconde.

Het vermogen van Kim Kardashian

Kim Kardashian heeft haar bekendheid natuurlijk te danken aan de reality serie Keeping up with the Kardashians. Geen programma is zó succesvol als deze en dat betekent natuurlijk dat dit het laatje van Kim goed vult. Ze kan rekenen op een schamele 10 miljoen dollar per jaar. Daarnaast is ze een échte business women en weet ze heel goed hoe ze haar centjes het beste kan verdienen. Zo heeft ze aandelen in verschillende bedrijven, heeft ze heel wat deals met bedrijven én heeft ze haar eigen lijn uitgebracht.

Voornamelijk dat laatste heeft ervoor gezorgd dat haar vermogen extreem kon groeien. Ze zette meerdere eigen lijnen op (shapewear, loungewear, make-up, etc.) en verkocht hiervan vervolgens de aandelen door. Dat betekent dat ze behoorlijk heeft kunnen verdienen aan haar eigen business. En dat zien we terug in het bedrag dat zij per seconde verdient.

Dit verdient Kim per seconde

Het vermogen van Kim wordt inmiddels dus geschat op een behoorlijk bedrag van 1 miljard euro, want ze mag zichzelf nu officieel miljardair noemen. Nog geen jaar terug werd haar vermogen geschat op een bedrag dat fors lager lag. Namelijk 691 miljoen euro! Ze heeft dus maar liefst 309 miljoen euro verdient in één jaar. Als we even doorrekenen komen we uiteindelijk uit op een bedrag van ongeveer 10 euro per seconde. Dat betekent dat Kim Kardashian meer verdient per seconde dan menig Nederlander verdient per uur.